![]() |
4 Kanatlı Dinazor Bulundu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4 Kanatlı Dinazor BulunduDört kanatlı dinozor bulundu! Çin’de 155 milyon yıllık tüylü ve dört kanatlı küçük bir dinozor fosili bulundu Nature dergisinin son sayısındaki makaleye göre, Çinli paleontolog Şing Şu ve çalışma arkadaşları, kuzeydoğudaki Liaoning vilayetinin Tiaojişan yöresinde eksiksiz dinozor fosili buldu ![]() Yeni türün, şimdiye kadar bilinen en eski tüylü dinozor ‘archaeopterix’ten daha eskilere gittiği anlaşıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4 Kanatlı Dinazor Bulunduarkadaşlar sizi bilmem ama ben eski zamanlarda bir denizciydim ozamanlar bir ada bulmuştuk bu ada ekzotik ve başta girmemiş bir ormandı burda garip yaratıklar bulmuştuk dinazorlara benzeyen yaratıklar ama biraz evrim geçirmişleri bu ada haritalarda yok keşvediilmesini istemiyorum vede istemiyorum bu doğa güzelleri olan dinazorları araştırmaya karar verdimbunlar yok olmuşlar ama bu wolkanik vede düşen meteordan kurtulacak birçok türde dinazor var bu meteor dünyanın bir tarafını etkilemiş bu yeşillikler ölünce otculların dünyanın dier tarafında yaşama şans ları kalmamış ama dier tarafta bulunan dinazorların yaşadığını iddaa eden bilim adamları vardı dinazorları gözümle gördüm normalde ben dinazorların öldüğüne inanıyorudum ama artık tam tersine inanıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4 Kanatlı Dinazor Bulunduberkant711 Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar sizi bilmem ama ben eski zamanlarda bir denizciydim ozamanlar bir ada bulmuştuk bu ada ekzotik ve başta girmemiş bir ormandı burda garip yaratıklar bulmuştuk dinazorlara benzeyen yaratıklar ama biraz evrim geçirmişleri bu ada haritalarda yok keşvediilmesini istemiyorum vede istemiyorum bu doğa güzelleri olan dinazorları araştırmaya karar verdimbunlar yok olmuşlar ama bu wolkanik vede düşen meteordan kurtulacak birçok türde dinazor var bu meteor dünyanın bir tarafını etkilemiş bu yeşillikler ölünce otculların dünyanın dier tarafında yaşama şans ları kalmamış ama dier tarafta bulunan dinazorların yaşadığını iddaa eden bilim adamları vardı dinazorları gözümle gördüm normalde ben dinazorların öldüğüne inanıyorudum ama artık tam tersine inanıyorum :d:d:d:d ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|