![]() |
Gerçek Olaylar;))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Olaylar;)))Gercek Olaylar 1 ![]() ![]() ![]() ![]() (Balinalar hani planktonla besleniyordu ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() postaya bombali-mektup verir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gerçek Olaylar;))) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Olaylar;)))güzel ve garip olaylar,zooloji hakkında bılgım yok soruna yanıt veremeyeceğım ,yalnız şu ıraklı terorıst olayına ınanmıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
Gerçek Olaylar;))) |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Olaylar;)))Amerika'da kadinin biri evine gelir ve kocasini mutfakta titrerken gorur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dinledigi parcayı hayatı boyunca unutmuyordur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gerçek Olaylar;))) |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Olaylar;)))arkadaşlar yorumlarınıza bayılıyorum valla ya o amerikalı kocaya çok güdüm valla doğru hayatının parçası olmuş bir anda kafkas balinaları araştırmayı nasıl atlamışsın hayret ben seni kesinlikle bu konuda bilgin vardır diye düşünmüştüm yanıldım bak varan 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
Gerçek Olaylar;))) |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Olaylar;)))balinaları araştırmayı nasıl atlamışsın hayret ben seni kesinlikle bu konuda bilgin vardır diye düşünmüştüm yanıldım bak varan 1 o konuyada el atacağız inşallah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|