|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çaycısı, garaj, iett, kullandı, otobüsünü, sarıyertaksim, yok, şoför |
![]() |
Şoför Yok Diye Sarıyer-Taksim İett Otobüsünü Garaj Çaycısı Kullandı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şoför Yok Diye Sarıyer-Taksim İett Otobüsünü Garaj Çaycısı Kullandı...Şoför yok diye Sarıyer-Taksim İETT otobüsünü garaj çaycısı kullandı ![]() ![]() ![]() Gazete Habertürk'te yer alan haber 'Burası Türkiye' dedirten cinsten ![]() ![]() ![]() İşte bu tuhaf ve bir o kadar da inanılmaz haberin tamamı: Pırıl pırıl bir İstanbul sabahı, güneş açmış, Sarıyer’de harika Boğaz manzarası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ARKADAŞLAR RİCA ETTİ” Böylece hareket eden otobüs Büyükdere yol ayrımına geldiğinde bir anda durdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geri hizmette çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() GÜZERGAH NERESİ? Şoke edici ama gerçek ![]() ![]() “Abi sağa döneceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “3 YILDIR OTOBÜS KULLANMIYORUM” Çaycı şoför, aslen Rizeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Sefer sayıları arttığı için şoför açığı doğdu ve yeni bir uygulamaya geçildi ![]() ![]() ![]() ![]() Tabi bu arada insanın aklına hemen şu soru geliyor: “Daha önce şoförlük yapan kişiler neden geri hizmete alınıyor ![]() ![]() BARAÇLI: ÇAYCI DAHA ÖNCE OTOBÜS KULLANDI Olayın ortaya çıkmasından sonra İETT yetkilileri, durumu Genel Müdür Hayri Baraçlı’ya bildirdi ![]() “Otobüs hatlarını ve sefer sayılarını sürekli artırıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şoför Yok Diye Sarıyer-Taksim İett Otobüsünü Garaj Çaycısı Kullandı...Ya arkadaşlar şöför yok araç kalkmassa bu sefer yolcular kim sürerse sürsün otobüs bizi gideceğimiz yere getirsin de derler şimdide tabi ya otobüsü çaycı kullanmiş denir tabi,otobüs gitmemiş olsa ordakiler kendileri bile kullanmaya kalkarlardı bunu ben yaşadım arkadaşlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şoför Yok Diye Sarıyer-Taksim İett Otobüsünü Garaj Çaycısı Kullandı...pcmemo1 Nickli Üyeden Alıntı Ya arkadaşlar şöför yok araç kalkmassa bu sefer yolcular kim sürerse sürsün otobüs bizi gideceğimiz yere getirsin de derler şimdide tabi ya otobüsü çaycı kullanmiş denir tabi,otobüs gitmemiş olsa ordakiler kendileri bile kullanmaya kalkarlardı bunu ben yaşadım arkadaşlar ![]() bi bakıma öyle |
![]() |
![]() |
|