Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
esrarengiz, siyah, varlık

Esrarengiz Siyah Varlık!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Esrarengiz Siyah Varlık!

Geçen yıl bize karşı komşu ve kızı qeldilerAnnemler bizim evde otururken bende kızla onların evine qittimOdada Film İzliyorduk ben içecek bişeyler qetiriyim dedi ve mutf**a qittiBen odada oturmuş onu bekliyordumİçeri qeldi Fatma sen lavaboya qirmedin mi? dedi Ve bende şaşırdım tabi
Yok hayır ben odadan hiç çıkmadım dedimBir anda durakladıo qün siyah giyinmiştimee ben cola dökerken arkamda siyah bişey qeçtive kapı örtüldü dedi e nasıl oldu bu dedi
O an fena halde tırstımArkadaşım mutfağa qidemediBende birlikte qidelim dedimGittik de ve evin bütün kapıları kapalı, o qün hava rüzqarsız ve qüneşli olmasına r**men aynı anda iki kapı çarptıAma evdekinin hırsız olma ihtimali yoktu
E o zaman kimdi?? qerçekten korkmaya başlamıştım zaten arkadaşım korkudan altına işemek üzereydi
Arkadaşım benim fazla korkmadıqımı qörünce ya lütfen doqruyu söyle sen mi yaptın? dedi
eqer şaka yapıyosan hiç qüzel bi şaka deqil dedi
Bende tabi ki şaka yapmıyorum eminsin deqil mi arkandan bişey qeçtiqine dedim oda tabi ki rüzqarını bile hissettim dedi
bende o zaman en iyisi bizim eve qeçelim dedim
qeçtik ama arkadaşım hala titriyordu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com