Adamın Duası(Duada Çok Şey Var) |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adamın Duası(Duada Çok Şey Var)"2004 yılı temmuz ayıydı Divriği'den sivasa doğru geliyoruz Divriğiden çıktıktan sonra uzun bir rampa var, bir geçide çıkıyor Tam o rampaların başındayız Yolun solunda bekleyen yaşlı bir adam el kaldırdı Arabamız müsaitti, durdum Yaşlı adam nefes nefese kalmış bir halde bindi Önce en az 5 dk nefeslendi Belli ki çok yorulmuş Sonra uzun uzun dua etti Biz ses çıkarmadan dinliyoruz Daha sonra anlattı Kayıp ineğini aramak için buralara kadar gelmiş, aslında zirveye yakın bir yerde oturuyormuş Az önce geçen başka bir arabaya el etmiş, durmamışlar "Mavi bir renoydu İçinde 3 kişi vardı İsteseler alabilirlerdi Ama beddua ettim, onlar gideceği yere varamayacak, benim duam kabul olur" dedi Ve ekledi "size de dua ettim, bundan sonra arabanız yolda kalmaz, kimse sizi durduramaz" Zirvede ihtiyarı indirdik Evine davetini kibarca ve teşekkürle reddedip yolumuza devam ettik Daha birkaç km gitmiştik ki sağa çekmiş mavi bir renault-12 gördük 3 kişi vardı Kaputu açmışlar, bakınıyorlardı Hayretle bakıp yolumuza devam ettik O günden beridir yolda hiç durmadık, durdurulmadık Ne arıza, ne lastik patlaması, ne radar, ne trafik çevirmesi Asla durmadık Hala aynı şekilde devam ediyoruz'' ALINTI |
Adamın Duası(Duada Çok Şey Var) |
07-13-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adamın Duası(Duada Çok Şey Var)Tüylerim tiken tiken oldu valla Bu bölümü seviyorum yahu ! Teşekkürler[Keşke benim konularada hemen yorum yazılsa ] |
|