Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
iğrenç, itiraflar, kızdan, pkk

Pkk Lı Kızdan İğrenç İtiraflar

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pkk Lı Kızdan İğrenç İtiraflar

PKK'dan kaçan üniversite 1 sınıf öğrencisi kızın anlattıkları kan dondurdu PKK AIDS olanlara ne yapıyor? Kaçan kızlar

Terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan üniversite 1 sınıf öğrencisi ÖA'nın savcılıkta verdiği ifade, örgüt içinde yaşanan insanlık dışı uygulamaları bir kez daha gözler önüne serdi

Terör örgütünün Irak'taki kamplarından kaçarak Türkiye'ye gelen ve hakkında ''Terör örgütü üyesi olmak'' suçundan dava açılan ÖA'nın Diyarbakır 4 Nolu Ağır Ceza Mahkemesindeki yargılaması devam ediyor Tutuksuz yargılanan ÖA, savcılıkta verdiği ifadede, terör örgütüne isteyerek katılmadığını ve yıllarca örgüttün kaçmak için fırsat kolladığını söyledi

''ÜNİVERSİTEDEN AYRILIP ROMANYA'YA GİTTİM''
1997 yılında Çanakkale'de üniversite 1 sınıf öğrencisiyken, tanıştığı OY ile aşk yaşadığını belirten ÖA, şöyle dedi:

''Sevdiğim genç, YÖK aleyhine yapılan bir gösteriye katıldığı gerekçesiyle okuldan uzaklaştırıldı Bana, 'birlikte yurt dışına çıkalım ve orada yaşayalım' dedi Benim de okulla ilgili sorunlarım vardı Pasaport çıkararak birlikte Romanya'ya gittik OY, orada beni daha sonra örgüt evi olduğunu öğrendiğim bir yere bırakarak, 'Ben Yunanistan'a gidiyorum Seni de oraya aldıracağım' diyerek ülkeden ayrıldı Burada yaklaşık 3 ay kaldım Bu şekilde istemeyerek örgüte katıldım Bu evde benimle birlikte 3 kişi daha kalıyordu Örgüt, soyadını bilmediğim Hüseyin adlı bir örgüt üyesinin AIDS hastalığına yakalandığı öğrendi AIDS'li olduğu öğrenilen örgüt üyesi infaz edildi''

''YUNANİSTAN'DAKİ ÖRGÜT KAMPINDA 1 YIL KALDIM''
Örgüt üyeleri tarafından Romanya'dan alınarak Yunanistan'a götürüldüğünü kaydeden ÖA, burada Atina'nın 1 kilometre uzaklığındaki örgüte ait bir kampa götürülerek burada kalmaya başladığını ifade etti Sevdiği genci Romanya'dan ayrıldıktan sonra bir daha hiç görmediğini belirten ÖA, ifadesinde şunları söyledi:

''Yunanistan'daki kampta bize sık sık, 'buradan kaçanlar idamla cezalandırılır' deniliyordu Bu kampta yaklaşık 1 yıl kaldım Bu kamptan kaçmaya çalışan 2 Türk kızı da orada örgüt tarafından kurulan mahkemede idamla yargılandılar Daha sonra kamptan çıkartılarak götürüldüler Onlara daha sonra ne olduğunu bilmiyorum Atina'dan sahte pasaportla Kıbrıs Rum kesimi üzerinden Suriye'nin başkenti Şam'a götürüldüm Orada 2 yıl kaldım Sık sık yer değiştiriyorduk Burada bana Kürtçe'yi öğrettiler Sonra beni Irak'a götürdüler''

ÖRGÜTTEN KAÇANLARA GENELEVDE ÇALIŞTIRILMA TEHDİDİ
Getirildiği Irak'ta terör örgütüne ait kamplarda siyasi eğitim aldığını ifade eden ÖA, önce Mahmur kampında ardından da Kandil Dağı'ndaki kamplarda 1 yıl siyasi eğitim aldığını belirtti Sürekli örgütten kaçmanın yollarını aradığını kaydeden ÖA, ancak örgütten ayrıl******rın yakalandıklarında genelevde çalıştırılacaklarını duyunca kaçma cesaretinin kırıldığını bildirdi

ÖA şöyle devam etti:

''Örgütten kaçmak istiyordum Örgütten ayrılmak isteyen genç kızların Irak'taki bir genelevde çalıştırıldığını duydum Bu nedenle kaçmaya cesaret edemedim Ayrıca kaçmaya çalışan 2 kişi de örgüt tarafından vuruldu Bunlar benim kaçma planlarımı ertelememe neden oldu Ancak kaçmayı kafaya koymuştum Bir şekilde ailemle irtibata geçtim Onlara Musul'a gelmelerini, benimde bir fırsatını bulup oraya geleceğimi söyledim Kaldığım kamp ile Musul arası 1 saatlik mesafeydi Ailemle Musul'da buluştuk ve 7 yıldır uzak olduğum ülkeme geri dönme fırsatı buldum''

YARGITAY DOSYAYI İNCELEDİ
Diyarbakır 4 Nolu Ağır Ceza Mahkemesi, sanık ÖA'nın 'etkin pişmanlık' talebini oy çokluğuyla kabul etmeyerek, tutuksuz yargılanması kararı vererek, dosyayı Yargıtay'a gönderdi Dosyayı inceleyen Yargıtay 9 Ceza Dairesi, sanık ÖA'nın 'etkin pişmanlık' talebinin yeniden görüşülmesi için dosyayı Diyarbakır 4 Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi

Arkadaşlar alıntıdır
eklemek istedim
PKK ne demek
Partiya Karkeran Kürdistan demektir Yani Kürdistan işçi parti demektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com