![]() |
İnternette Yeni Moda! Chatroulette |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternette Yeni Moda! Chatrouletteİnternette yeni moda! Facebook ve Twitter'dan sonra şimdi de internetin yeni gözdesi Chatroulette oldu ![]() ![]() Rusya’da 17 yaşında bir tarafından kurulan site, 3 ayda internetin en çok konuşulan fenomeni haline geldi ![]() ![]() İnternet uzmanları ile teknoloji bloglarına göre, ne Facebook ne de Twitter, Chatroulette’i durduramayacak ve 2010’da herkes bunu konuşacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şu anda ise kullanıcı sayısı 150 bin civarında ve hızla artıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Chatroulette’in bu kadar olmasının bir nedeni ise ünlüler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternette Yeni Moda! Chatrouletteeywahhhh girdim siteye tamam mı nexte nexte bastım stipriz yapan kız çıktı harbidennn korktum kızı öyle görünceeee ister inanın ister inanmayınn sapıklar dolmuş siteye |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternette Yeni Moda! Chatroulettebende girdim japonun teki çıktı slm yazdım soru işareti(?) koydu kapadı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternette Yeni Moda! Chatroulettekonuyu açtım ama hiç aklıma gelmedi valla çocuklar denemekbende bakayım bi yzayaım size buradan ben ne gördüm inşaallah kötü bir manzara görmem |
![]() |
![]() |
|