Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
chatroulette, internette, moda, yeni

İnternette Yeni Moda! Chatroulette

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnternette yeni moda!

Facebook ve Twitter'dan sonra şimdi de internetin yeni gözdesi Chatroulette oldu

Rusya’da 17 yaşında bir tarafından kurulan site, 3 ayda internetin en çok konuşulan fenomeni haline geldi Aileleri ayaklandıran site, şu anda gençler arasında hızla yayılıyor

İnternet uzmanları ile teknoloji bloglarına göre, ne Facebook ne de Twitter, Chatroulette’i durduramayacak ve 2010’da herkes bunu konuşacak Chatroulette’de Webcam’i açıp siteye girdiğinizde üye olmaya bile gerek kalmadan dünyanın herhangi bir yerinden karşınıza rastgele gelen insanlarla konuşabiliyorsunuz Karşınızdaki kişiyi beğenmediyseniz “Next”e basarak başkalarıyla konuşmaya geçebiliyorsunuz Chatroulette, bundan henüz 3 ay önce kuruldu Bir ay deneme döneminden sonra hızla yayıldı ve sonunda kullanıcı sayısı 20 bine ulaştı Amerikan CBS kanalı da yapınca bu sayı 85 bine çıktı

Şu anda ise kullanıcı sayısı 150 bin civarında ve hızla artıyor Henüz sitenin kim tarafından geliştirildiği bilinmiyor ancak söylentilere göre 17 yaşındaki Andrey Ternovskiy adlı bir Moskovalı tarafından kuruldu Kullanımı ise çok kolay Herhangi bir anda karşınıza Danimarka’nın bir köyünden, Çin’den bir şirkete kadar karşınıza dünyanın her yerinden insan çıkabiliyor

Chatroulette’in bu kadar olmasının bir nedeni ise ünlüler Sitede Rihanna, Chris Brown gibi ünlüler karşınıza çıkabiliyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

eywahhhh girdim siteye tamam mı nexte nexte bastım stipriz yapan kız çıktı harbidennn korktum kızı öyle görünceeee ister inanın ister inanmayınn

sapıklar dolmuş siteye

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

bende girdim japonun teki çıktı slm yazdım soru işareti(?) koydu kapadı şu japonlarda çok kendini beğenmiş oluoolarr
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

konuyu açtım ama hiç aklıma gelmedi valla çocuklar denemekbende bakayım bi yzayaım size buradan ben ne gördüm inşaallah kötü bir manzara görmem
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com