Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boynuzlu, buyrun, dededen

Boynuzlu Dededen Sonra Buyrun Boynuzlu Nine

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çin'in Zhanjiang şehrinin Guangdong eyaletinde yaşayan 95 yaşındaki Granny Zhao 3 yıldır alnın ortasında boynuz taşıyor Önce ufak bir sivilceyi andıran bu boynuzun hızla büyüyüp alnının büyük bir bölümünü kapladığını

Fotoğrafların arkasındaki hikaye şu: Bu hanım alnındaki güzellik ile doktora gelir ve 20 yıl önce alnında bir çıkıntı oluştuğunu daha sonra büyüyüp kuruduğunu ve bir boynuza dönüştüğünü söyler Boynuz çıkarıldığında tam 17 cm boyunda idi Gerçekten garip

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Allah korusun, cidden çok garip ve kötü bir durum

Merak ediyorum da; boynuzlu dede, boynuzlu nine serisine daha kimleri ekleyeceksinHer zaman şaşıyorum valla, şu konuları nereden bulduğuna Emeğine sağlık, bütün konuların için

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Meslek sırrı söylemem her şey webhatti için hiç bir masraftan kaçınmayıp dünyayı geziyorum valla seyyah oldum sizin için
teşekkürler zerrecik ya

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com