![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bbk
![]() |
![]() sabit bi noktaya bakınca hareket yokta az bişi gözümü kaydırsam yel değirmeni gibi oluyor :D teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mate
|
![]() Ben de resim sabit değilde gif sanmıştım :))) Şaka bir yana göz aldanması bunlar yoksa gerçekten böyle bir deneyin olması imkansız şöyle ki; Ben azılı bir suçlu değilim ama şekiller çok hızlı dönüyor Ve resimleri hızlı dönerken görenler sadece azılı suçlularmış Aaaa bakın paradoks oldu ne güzel :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bbk
![]() |
![]() belkide bastırılmış duyguların vardır mate :D bilinç altın sana oyun oynuyor olabilir ![]() şaka tabi:) bencede bu sadece gözle ilgili bişidir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
mate
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Bir konu koydunuz adımız suçluya çıktı hiç renk vermesemiydim acaba Yarın ilk işim bir psikiyatri servisini ziyaret etmek olacak :)) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
[YaSiN]
|
![]() Lasgele Baktigimda Kipirdiolar Ama Birine Diklip Baktigim Zmn Ayni Yerde Duruolar Yaaa Pfff |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
puslu
|
![]() Alıntı:
Sorun sende değil matecim:) bu tür resimlerde ilizyon görüntülerin olması çok normal ![]() dalgın bakan herkes hareket görür fakat tüm dikkatini toplayıp bakıldığında hiç hareket etmez ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
mate
|
![]() Alıntı:
Biliyorum puslucum benim amacım biraz espri yapmakta yoksa alındığım falan yok tabiki hatta konunun başlarında paradoks bile ürettim konu üzerine:)) can sıkıntısından laf dolandırmak benimkisi :))) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
puslu
|
![]() :))) ya biliyorsun bende konular üzerinde takılmayı seviyorum hatta çok da eğleniyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|