![]() |
Fıkralar |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() FıkralarVermenin Zevki Nasreddin Hoca,eşşeğini kaybeder ![]() ![]() ![]() Ey Hoca madem eşşeği buluna hediye edeceksin,o halde neden arıyorsun? Hoca: Bre cahil adam,der,sen bulmanın zevkini tatmışsın ki,vermenin zevkinden ne anlarsın! Peşin Para Nasrettin Hoca tarlada uğraşırken birden alacaklısı gelmiş ![]() -"Hoca, paramı ne zaman ödeyeceksin ![]() ![]() Nasrettin Hoca'da; -"şu görüğün bölgeden devamlı koyunlar geçer ![]() ![]() ![]() Adam da haklı olarak gülmüş ![]() -"Ne oldu köftehor ![]() ![]() Allah'ın Rahmeti Nasrettin hoca bir gün camdan dışarı bakıyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() bunu duyan komşu evine yürüyerek gitmeye karar vermiş ![]() ![]() hoca şöle cevap vermiş: ben Allahın rahmetinden kaçmıyorum ki ben Allahın rahmetine basmamak için zıplaya zıplaya gidiyorum :) Boyacı Temel Temel'e karayollarını boyama işi vermişler ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayırdır evladım iyi çalışıyordun ? - Ben yine iyi çalışıyorum - İyi ama dün 50 metre bugün de 10 metre boyamışsın ![]() - E ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|