![]() |
En Favori Yalanlar ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Favori Yalanlar !İngiltere'de anket yapıldı ![]() ![]() ![]() ![]() İngiltere'de yapılan bir ankete göre en sık başvurulan beyaz yalan, genellikle bir sorunu geçiştirmek için söylenen "Bir şeyim yok, iyiyim" cümlesi ![]() ![]() Araştırmaya göre erkekler ortalama günde 5, kadınlarsa 3 kez küçük yalanlar söylüyor ![]() ![]() ![]() (En FAVORİ yalanlar!) En çok başvurulan beyaz yalanlar şunlar: 1 - Bir şeyim yok, iyiyim ![]() 2 - Seni gördüğüme sevindim ![]() 3 - Üzerimde hiç para yok ![]() 4 - Seni ararım ![]() 5 - Telefonu duymadım ![]() 6 - Yakında görüşmeliyiz ![]() 7 - Yoldayım ![]() 8 - Hayır, bu kıyafet kalçanı büyük göstermiyor ![]() 9 - Trafikte sıkışıp kaldım ![]() 10 - Ne mesajı ![]() 11 - Telefonum çekmiyordu ![]() 12 - Elbette seni seviyorum ![]() 13 - Sistem sunucumuz bozulmuştu ![]() 14 - Alarmım çalmadı ![]() 15 - Çek postada ![]() 16 - Şarjım bitti ![]() 17 - Tren rötar yaptı ![]() 18 - Seni bir dakika içinde arayacağım ![]() 19 - Çok lezzetli olmuş ![]() 20 - Bu gece spor salonuna gidiyorum ![]() 21 - Sadece arkadaşız ![]() 22 - Saatim durmuş ![]() 23 - Diğer hattım çalıyor ![]() 24 - Bütün gün toplantılara girdim ![]() 25 - Her zaman böyle bir şey istemiştim ![]() 26 - Numaranı yanlış yazmışım ![]() 27 - Bu kadar büyüktü ![]() 28 - Bu gece geç saate kadar çalışacağım ![]() 29 - Sonuncusunu ben aldım ![]() 30 - Arabam çalışmadı ![]() |
![]() |
![]() |
|