![]() |
Lütfen Sonuna Kadar Okuyun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Sonuna Kadar Okuyuninternette okudum hoşuma gitti aktarayım dedim ![]() ![]() ![]() 1) Şimdi arkadaşımla Taksim'de takılıyoruz bi adam ağlayan çocuğunu susturmaya çalısıyor ![]() -Sus yoksa seni polise veririm ![]() -Lan gerizekalı biz adam mi yiyoruz da bize veriyon cocugu? 2) Bir gün Izmir' de Belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaşlarla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yasli amcaya -'Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz' dedi ![]() ![]() - 'o lastigi zamaninda baban taksaydi şimdi sen olmazdın, ben de orda oturuyo olurdum' deyince bütün otobüs koptu ![]() ![]() 3) Bir kız arkadasım ve ablası beraber Zeki Triko'ya gidiyolar mayo bakmaya ![]() -"aa cok guzel bi tercih yaptiniz, zaten onun cizimini Zeki beyle ikimiz yaptik, ben Zeki beyin yeğeniyim ![]() -" Ablamız "aa sizin de mi soyadiniz triko?" deyince, arkadasim arkasina bakmadan olay mahallinden uzaklaşıyo ![]() 4)arkadaşlarımla yukarıda aile salonu olan bir lokantanın bekarlara ayrılan salonunda yemek yiyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() meğer adam yukarı aile salonuna çıkmak istiyor garsonlar da buna izin vermiyormuş))) ALINTIDIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|