Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lütfen, okuyun, sonuna

Lütfen Sonuna Kadar Okuyun

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lütfen Sonuna Kadar Okuyun

internette okudum hoşuma gitti aktarayım dedim
1) Şimdi arkadaşımla Taksim'de takılıyoruz bi adam ağlayan çocuğunu susturmaya çalısıyor Yanda da bi polis var; sonra adam çocuga dedi ki:
-Sus yoksa seni polise veririm Yandaki polis de bi dellendi
-Lan gerizekalı biz adam mi yiyoruz da bize veriyon cocugu?

2) Bir gün Izmir' de Belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaşlarla Bizim arkadaş boş yer buldu ve oturdu Sonraki durakta da eli bastonlu yaşlı bi amca geldi Arkadas da kıllığına adama yer vermedi Adam o arkadaşin oturduğu koltuğun yanina geldi ve ayakta arkadasin yer vermesini bekliyor Fakat arkadas yerini vermedi Neyse adamcagizin da yazik bastonu otobüs hareket ettikçe bi o tarafa bi bu tarafa kayiyo Arkadas dayanamadi ve
yasli amcaya
-'Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz' dedi Adam söyle baktisonra
- 'o lastigi zamaninda baban taksaydi şimdi sen olmazdın, ben de orda oturuyo olurdum' deyince bütün otobüs koptu Arkadas o gün bu gündür belediye otobüsüne binmez

3) Bir kız arkadasım ve ablası beraber Zeki Triko'ya gidiyolar mayo
bakmayaNeyse bi bayan ilgileniyo, arkadasimin ablası bi mayo begeniyo, bayan diyo ki
-"aa cok guzel bi tercih yaptiniz, zaten onun cizimini Zeki beyle ikimiz yaptik, ben Zeki beyin yeğeniyim
-" Ablamız "aa sizin de mi soyadiniz triko?"
deyince, arkadasim arkasina bakmadan olay mahallinden uzaklaşıyo

4)arkadaşlarımla yukarıda aile salonu olan bir lokantanın bekarlara ayrılan salonunda yemek yiyordukderken içeri kabasakallı hafif pejmurde ve hareketlerinden de içkili olduğu anlaşılan bir adam girdiBir süre sonra garsonlarla ateşli bir tartışmaya girdibiz konuşulanları duymuyorduk ama adam bir şey istiyor ama garsonlarda buna izin vermiyor gibiydi en sonundan bizim kabasakal canhıraş bir şekilde bağırdı:"BİZİM AİLEMİZ YOK MU LAAN?!!" ve gitti!!

meğer adam yukarı aile salonuna çıkmak istiyor garsonlar da buna izin vermiyormuş)))

ALINTIDIR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com