![]() |
3000 Li Yıllarında Neler Olcak?? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3000 Li Yıllarında Neler Olcak??eskiden 2000 li yılları merak ederdik acaba uçan arabalar yapılcakmı,yemekler hap şeklindemi olcak,insanların yapısı değişecek mi,dünyayı neler bekliyor vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama Bazı Öngörüleri ben sizle paylaşmak istedim buyrun:: "Bir grup Y3K fanatiği, kendilerini dondurarak, 3000 yılında uyanacaklar ![]() ![]() * Nüfusun bu kadar hızlı artması sonucunda, toprak çok değerli ve nadir bulunur bir madde haline gelecek ![]() ![]() * İnsanlar çok daha zeki olacaklar, genetik mühendisliğinin gelişimi ve teknolojinin avantajları sonucunda çok zeki bir dünya oluşacak ![]() * Hiçbir kağıt ürün kalmayacak, yerini makineler ve plastik alacak ![]() * E-mail benzeri teknolojiler sayesinde haberleşme, eğitim ve eğlence sağlanacak ![]() * İnsanların boyu çok uzayacak ve evrim insan ırkının dışına çıkacak ![]() * Farklı ırklar kalmayacak, tüm ırklar karışacak ve etnik düşünceler unutulacak ![]() * Klonlar kullanılacak ama 3000 yılında bile ancak tıbbi amaçlarla klonlamaya izin verilecek ![]() ![]() ![]() Ve Kay Herod diyor ki: "3000 yılı olmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3000 Li Yıllarında Neler Olcak?? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3000 Li Yıllarında Neler Olcak??WALLA BUGUN Y@Z YA@ĞMURU NUN AÇTIĞI KONUYA BAKILIRSA 3000 LERİ BOŞ VER BENIM 2010 BİLE UMUDUM KALMADI |
![]() |
![]() |
|