![]() |
Pazartesi Günü Basımıza Gelen Olay Gerçek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazartesi Günü Basımıza Gelen Olay Gerçekarkadaslar şimdi bunu ben yasadım(DexPoweR) ankarada oturanlar bilirler altınpark die biyer var ben işte kankamla oraya gittim kankam da 65 kilo ama ikimiz de 8 e gidioz :S ondan sonra yunusa bindik hani vardır ya suyun üstünde binersin pedalı falan var onlardan işte ona bindik 20 dk ![]() daha 5 ![]() onlar da bi yunusa bindi tabi bizim elimizde çekirdek onların elinde sigara var ondan sonra nedenini bilmediğimiz bi sebepten ötürü bizi taslamaya basladılar(heralde sigara 10 yasındaki bebelere kafa yaptı xD) ondan sonra biz daha 10 ![]() adamdan geri kalan 10 dk ![]() s ![]() daha sonra cebimizde 5 TL para kaldı gittik ordan patates aldık kızartma 4 TL ye patates gelir gelmez patates tabağı yere düşürdüm ben(yanlıslıkla) sonra adam da tabağın değeri 2 TL dedi ama bizde 1 TL olduğunu görünce parayı aldı tabi çakal arkadasla ben adama içimizden saya söve gidioz daha sonra yolda giderken yaşlı adamın teki(heralde deli ![]() ![]() ![]() bize resmen şunları söyledi hemin ederim harfi harfine doğru: Lacivert-sarı güzel karı Kırmızı-sarı ![]() ![]() yemin ederim sonra biz eve dönmek için yola çıkıoz yolda giderken de benim karnım ağrıo ama ne biçim, dakka bası osurup duruom arkadas da die ki: osurma bi dur hayvan diyip duruo sonra asansöre bindik işte köprüye gitmek için tabi köprünün asansör kızmı engelliler için biz de her seferinde asansöre bineriz sonra asansöre bindik asansör bizi üst kata çıkardı ama kapı açılmadı ben de arada bi osurup duruom kokudan duramadık az kalsın zehirlenmeden geberip gidioduk daha sonra işte rastgele tuşlara bastık ama en az yarım saat içerde kaldık giderken de işte yağmur basladı ama ne yağmur daha sonra yanımızdan hızla geçen bi arabadan gelen su üstümüze tamamen ıslattı biz de nerdeyse ağlıcaz artık o seviye yanii ![]() ![]() ![]() sonra ben eve geldim tabi bendeki de mallık o kadar ıslandım sonra gittim banyo yaptım gece hastalandım annemler beni hastaneye götürdü hastanede yerlere kustum xD temizlikçi ağzıma sıçacaktı xD sonra işte eve geldiimizde saat 4 gibiydi işte benim 04 ![]() ![]() (bu olayları DexPoweR yani ben yasadım alıntı deildir) |
![]() |
![]() |
![]() |
Pazartesi Günü Basımıza Gelen Olay Gerçek |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazartesi Günü Basımıza Gelen Olay GerçekPişmiş tavuğun başına gelmeyenler gelmiş başınıza ![]() ![]() Yaşayana zordur belki ama okurken komik geldi ![]() Geçmiş olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|