Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annenin, hikayesi, korkunç

Bir Annenin Korkunç Hikayesi

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Annenin Korkunç Hikayesi

geçen sene oğlum yeni dünyaya gelmişti daha kırkı yeni çıkmıtıkırkı çıkar çıkmaz yazlığımıza gidelim dedik orda hem temiz hava alır hem kendini toparlar diyeneyse yazlıkta benim yatak odamda hem dolabımda iki tane hem de tam karşımda koskocaman bir ayna duruyordudolapla benim aramda da yarım metra kadar bi mesafe varoğlumun ufak beşiğini de o dolapla yatağımın arasına koyuyordum ki gece daha rahat kalkıp emzirebileyimneyse gece oldu biz eşimle uyudukoğlum ağlamaya başladı ben kalkıp emzirdimoğlum kucağım da ben onu emziriyorum tam yanımda da gardolapın aynasıgözümün gördüğü en kör nokta aynaydıcinlerde gece aynada loş ışıktı görünürlerben de o kör noktaya bakarken birden koskocaman bir kafa gözler koskocaman kan çanağı gibi kırmızı kafa tıpkı bir manda kafasını andırıyor keçi sakalını andıran yedi sekiz kıl varo geceden sonra çok korkmuştum ve bir daha da gece yatmadan önce odamda ki tüm aynaları çarşafla örtmeye başladımsiz de eğer böle bir olay yaşamak istemezsenizi en iyisi uyumadan odanızıdaki tüm aynaları bişeyle örtmeye bakın

arkadaslar yine özür diliorum yine baslarda şekiller olmusmus ama ben yapmadım tamamen kendiliğinden oluşmuştur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com