Bir Annenin Korkunç Hikayesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Annenin Korkunç Hikayesigeçen sene oğlum yeni dünyaya gelmişti daha kırkı yeni çıkmıtı kırkı çıkar çıkmaz yazlığımıza gidelim dedik orda hem temiz hava alır hem kendini toparlar diye neyse yazlıkta benim yatak odamda hem dolabımda iki tane hem de tam karşımda koskocaman bir ayna duruyordu dolapla benim aramda da yarım metra kadar bi mesafe var oğlumun ufak beşiğini de o dolapla yatağımın arasına koyuyordum ki gece daha rahat kalkıp emzirebileyim neyse gece oldu biz eşimle uyuduk oğlum ağlamaya başladı ben kalkıp emzirdim oğlum kucağım da ben onu emziriyorum tam yanımda da gardolapın aynası gözümün gördüğü en kör nokta aynaydı cinlerde gece aynada loş ışıktı görünürler ben de o kör noktaya bakarken birden koskocaman bir kafa gözler koskocaman kan çanağı gibi kırmızı kafa tıpkı bir manda kafasını andırıyor keçi sakalını andıran yedi sekiz kıl var o geceden sonra çok korkmuştum ve bir daha da gece yatmadan önce odamda ki tüm aynaları çarşafla örtmeye başladım siz de eğer böle bir olay yaşamak istemezsenizi en iyisi uyumadan odanızıdaki tüm aynaları bişeyle örtmeye bakınarkadaslar yine özür diliorum yine baslarda şekiller olmusmus ama ben yapmadım tamamen kendiliğinden oluşmuştur |
|
|
|