![]() |
Hepsini Yapana Kral Diycem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hepsini Yapana Kral DiycemEvet İlk KoLaydan BaşLıyoruz 1-x²=49 ise x kaçtır 2-Karekök 49+ 2 Kök 25 = 3-On altının yarısı kaçtır? 4-6 elmam var 4 ünü aldım kaç elmam kaldı ![]() 5-Fatih SuLtan Mehmet 18 yaşını bitirdikten sonra ne olmuştur? 6- 11-26-96-172-447-?-17 soru işareti ne olacaktır 7-1,5+1,5 (Bir buçuk +Bir buçuk) = 8 ![]() 9 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hepsini Yapana Kral DiycemVALLA Bİ 3, SORUYU YAPABİLDİM CVP:5 ALTIN (: TEŞEKKÜRLER KARDEŞ ![]() 34 minutes süre sonraki ekleme : buldum cvp5:Milli olmasın ![]() aa cvp 4 üde buldum :hiç azalmıyo sanırım 5 minutes süre sonraki ekleme : Cvp 8 :ekim ayı ;( [e] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hepsini Yapana Kral Diycem1-)7 2-)17(karekök 49=7 ,2kök15=2 ![]() 3-)10 altının yarısı 5 altındır ![]() 4-)6 elması var 4 ünü kendisi aldığına göre yine 6 elma vardır azalmaz yd artmaz yani değişmez 5-)Fatih Sultan Mehmet 18 yaşını bitirdikten sonra yani 19 yaşında ikinci defa Osmanlı tahtına oturdu 7-)bir buçuk derken bir tane buçuk kastedilmiş sanırım yani 2 tane buçuk soruluyor bize 1 oluyo sanırım (emn değilim) 8-)eylül ayının e harfi ?=e 9-)0 6 yı bilmiyorum |
![]() |
![]() |
|