Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bacaği, kolu

Bir Kolu Ve Bacaği

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Kolu Ve Bacaği

BİR KOLU ve BACAĞI

Vietnam Savasi sonrasi Evine dönmekte olan bir asker San Francisco'dan ailesini aradi:
- "Anne, baba eve dönüyorum, ama sizden bir sey rica ediyorum Yanimda bir arkadasimi da getirmek istiyorum"
"Memnuniyetle, O'nunla tanismak isteriz", diye cevapladilar Ogullari "Bilmeniz gereken bir sey daha var" diye devam etti
- "Arkadasim savasta agir yaralandi, bir mayina basti ve bir koluyla ayagini kaybetti
Gidecek hiçbir yeri yok ve O'nun gelip bizimle kalmasini istiyorum"
"Bunu duyduguma üzüldüm oglum Belki O'nun baska bir yer bulmasina yardimci olabiliriz"
- "Hayir Anne, baba O'nun bizimle kalmasini istiyorum"
"Oglum" dedi babasi"Bizden ne istedigini bilmiyorsun O'nun gibi özürlü biri bize korkunç yük olurBizim kendi hayatimiz var ve bunun gibi bir seyin hayatimiza engel olmasina izin veremeyizBence bu arkadaşını unutup eve dönmelisin O kendi başının çaresine bakacaktir
- " Oglu o anda telefonu kapatti Ailesi O'ndan bir süre haber alamadi Ama birkaç gün sonra, San Francisco polisinden bir telefon geldi Ogullarinin yüksek bir binadan düsüp öldügünü ögrendilerPolis bunun intihar olduguna inaniyorduÜzüntü dolu anne - baba hemen San Francisco'ya uçtular ve ogullarinin cesedini tespit etmek için sehir morguna götürüldüler
Anne - baba ogullarini hemen tanidilar yalniz bilmedikleri bir seyi de ögrenince dehsete düstüler: Ogullarinin sadece bir kolu ve bacagi vardi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com