![]() |
Tüm Dünya Tsk Dan Niçin Korkuyor?!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tüm Dünya Tsk Dan Niçin Korkuyor?!...direk birinci ağızdan ilginç ve de gurur verici açıklamalar ![]() ![]() ![]() TSK NİN GURURU BORDO BERELİLER Bordo berelilerin gorevi ozel harekat ve savunmadir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ozel operasyonlarda sessizlik ve hiz en onemli degerdir ![]() K ![]() ![]() 200 metrede hala nokta atisi yapabiliyorlar ![]() (bu arada lafa atilip bordo berelilerin egitimini sordum ![]() ![]() ordudaki cogu askerin hayalidir bordo bereli olmak ![]() ![]() (bu laf uzerine sordum nasil yani komutanim diye) bak oglum bordo bereli bildiginiz askerlere benzemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pkk lilara bir soru sorariz yakaladigimiz zaman: 'Turk askerinin geldigini nasil anlarsin'? sarjorunu ustumuze bosaltarak 'commandonun geldigini nasil anlarsin'? yarim sarjoru ustumuze bosalttigi zaman 'peki bordo berelinin geldigini nasil anlarsin'? TAK! iste oglum bordo bereliler boyledir ![]() ![]() olay 1:doguda bir gece 12 kisilik bir commando birligi aldigi talimat uzerine daga cikiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sifrelerin birbirlerine soylenmemesi ve aradaki ihmalkarliklar yuzunden 3 komutan ceza aliyor ![]() olay 2: (burda koyun ismini yazmiyorum beyler)11 kisilik bir bordo bereli timi bir koyun guvenligini sagliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonuc: 2 saat sonra o koyden tabiri caizse eser yok oglum ![]() olay 3:amerikanin askerlerimizin kafasina cuval gecirdigi o olayda orda 2 bordo bereli vardi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o olaydan sonra orda bordo bereli oldugunu o zamanki amerikalilarin basindaki komutan ogrendi ve telefonla genel kurmayi aradi ![]() 'askerlerinizin gosterdigi anlayis beni cok mutlu etti ![]() DİĞER BİR GURUR KAYNAĞIMIZ SAS & SAT bu olaylari anlattiktan sonra gercekten buyuk gurur ve huzun yasadim ![]() ![]() ![]() ![]() bordo bereliler disinda TSK nin bircok birimi vardir oglum ![]() ![]() ![]() ![]() al sana bu egitimden 2 ornek ![]() sas'a veya sat'a girecek olan adaylar bos bir araziye goturulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 saat doldugunda komutanlar ve denetciler yola koyulur ![]() ![]() ![]() hemen sordum 'peki komutanim hicmi egitim zaiati olmuyor diye'hemen cevap verdi ![]() olmaz mi oglum olmazmi ![]() diger bir egitimdede adaylarin hepsi zodiak botlarla denizin ortasina goturulurler ![]() ![]() ![]() direncli olan yaklasik o suda 3 saat hayatta kalmayi basarir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve sas&sat da su anda 1 numaradir oglum ![]() ![]() TSK NİN STRATEJİSTLERİ Turk silahli kuvvetlerinin sitratejistleri yuzlercedir ![]() ![]() ![]() askeriye hicbir zaman bos laf etmez oglum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu insanlarda komutanlardan sonra en onemli insanlardir oglum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|