Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etti, intihar, sarımsak, soğanla

Sarımsak Ve Soğanla İntihar Etti

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sarımsak Ve Soğanla İntihar Etti

Gizli Numara

Akşam saatlerinde Çorum'da yaşanan bir olay duyanlara 'bu kadar olur' dedirtti Lise öğrencisi CS telefonunu aldı eline başladı rehberde kayıtlı tüm numaralara çağrı bırakmaya Son kişiyide çaldırdıktan sonra karşılık gelmesini bekledi Aradan 2 saat geçmesine rağmen bir tane bile çağrı gelmemişti CS hıçkırıklar içinde demek bu koca dünyada bir tane arkadaşım bile yok, artık yaşamamın hiçbir anlamı kalmadı diyerek evdeki tüm sarımsak ve soğanları(yaklaşık 2 çuval) yiyerek intihar etti CS tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı Olayın ardından CS'nin telefonunu inceleyen polisler telefon ayarlarından numaranın gizlendiğini tespit ettiler

bunu aldığım siteden bir yorumu da paylaşmak istiyorum :

İnsan kendini intihar ederken bile düşünceli olmalı arkadaşım, ben bunu bilir bunu söylerim

Adam kendini camdan atar, her yer kan revan böyle pislik felan Ya da ne biliyim bıçaklar kendini can havliyle sağa sola debelenir duvarlar kan olur hep

İnsan düşünür ya bi ben ölücem beni bulucaklar bulan insanların bari mideleri bulanmasın dimi ne bilim insan üstüne başına bi çeki düzen verir kameralar falan gelicek sonuçta ne o öyle her bi taraf dağınık Az düşünceli olun arkadaşım ya Yedin soğanı sarmısağı şimdi ne olucak gassalın hali? düşündün mü hiç bunu? pis pis kokutucan etrafı Rezil :/

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com