Sarımsak Ve Soğanla İntihar Etti |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sarımsak Ve Soğanla İntihar EttiGizli Numara Akşam saatlerinde Çorum'da yaşanan bir olay duyanlara 'bu kadar olur' dedirtti Lise öğrencisi C S telefonunu aldı eline başladı rehberde kayıtlı tüm numaralara çağrı bırakmaya Son kişiyide çaldırdıktan sonra karşılık gelmesini bekledi Aradan 2 saat geçmesine rağmen bir tane bile çağrı gelmemişti C S hıçkırıklar içinde demek bu koca dünyada bir tane arkadaşım bile yok, artık yaşamamın hiçbir anlamı kalmadı diyerek evdeki tüm sarımsak ve soğanları(yaklaşık 2 çuval) yiyerek intihar etti C S tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı Olayın ardından C S 'nin telefonunu inceleyen polisler telefon ayarlarından numaranın gizlendiğini tespit ettiler![]() bunu aldığım siteden bir yorumu da paylaşmak istiyorum : İnsan kendini intihar ederken bile düşünceli olmalı arkadaşım, ben bunu bilir bunu söylerim ![]() Adam kendini camdan atar, her yer kan revan böyle pislik felan ![]() Ya da ne biliyim bıçaklar kendini can havliyle sağa sola debelenir duvarlar kan olur hep ![]() İnsan düşünür ya bi ben ölücem beni bulucaklar bulan insanların bari mideleri bulanmasın dimi ne bilim insan üstüne başına bi çeki düzen verir kameralar falan gelicek sonuçta ne o öyle her bi taraf dağınık Az düşünceli olun arkadaşım ya Yedin soğanı sarmısağı şimdi ne olucak gassalın hali? düşündün mü hiç bunu? pis pis kokutucan etrafı ![]() Rezil![]() :/ |
|
|
|