sizlere şahsen yaşadığım olaylardan kısaca bahsetmeye çalışayımEşim bir sabah evden işe gitmek için ayrıldı ve üç gün sonra ölüm haberini aldık ,kayıp olduğu sırada henüz nerde ve ne olduğunu bilmez onu ararken kaybolduğunun ikinci gecesi koltuğun üstünde kendimden geçmiş halde uyuduğum esnada büyük bir morgda bana bir çekmeceyi işaret edrek işte burdayım diyordu o rüyyayı gördükten sonra içimde bir ateş yanmaya başladı ama hastane ve tüm karakollara haber ettiğimiz için net bir haber gelmeden genede kondurmak çok zor gelmiştive ertesi gün şişli etfalden eşimin hastanenin morgunda olduğu polis karakolumuza bildirilmiş eşimi kaybettiğim de oğluma üç aylık hamileydim ve vefat olayından altı ay sonra doğum sancılarım henüz başlamadan evvel eşim rüyyamda bana hazırlan oğlumuz geliyor dedi aynı anda annemede gelerek hadi kalk birazdan kızın sancılanacak demiş gece üç dört arasıydıki annem(onlarla birlikte kalıyordum o sıra) geldi kızım nasılsın bi rahatsızlığın varmı diye sordu ne oldu anne bu saatte nereden aklına geldi die sorunca gördüğü rüyyayı anlattı ben hiç şaşırmadım çünki o dönem çok yoğun yaşadığım olaylar artık bana normal gelmeye başlamıştı bende hazırlığımı yapmayabaşladığımsıra sancılarım iice yoğunlaştı sabah 6-7 sıralarında oğlumu kucağıma almıştım ölümünden sonra bir yıl hiç aralıksız eşim benle dioloğunu koparmadı bir yıl sonra seyrekleşti daha sonrasında oda bende kendi alemimizde ayrı ayrı olduğumuzu kabullendik üstünden tam yirmi yıl geçti ve önemli bişiler olucağı zamanlar hala gelip uyarır Birbirimizi çok severek ailelerimize karşı çıkarak evlendik bu sevgi öylesine kuvvetliydiki ölümünden sora bile iletişimimiz kolay kolay kopmamıştıTabii rabbimde buna izin verdi şükürler olsun ki
ALINTI
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.