![]() |
Bir Yalan Oyunu Bitti (Mükemmel) |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Bir Yalan Oyunu Bitti (Mükemmel)![]() Bütün perdelerini çektim hüzünlerin, Çekirdeği içinde kırılmış küçük meyve tanecikleri gibiydi yüreğim ![]() Aynı hüzün filmlerini tekrar tekrar izlemekti bu aşk ![]() Bir elveda diyemeden biterdi, Hep aynı yaşanırdı yeniden başlangıçlar ![]() Oysa ben bilirdim, yenilerimiz hep eskiydi bizim ![]() Kırık kırık parçalara bölerdim yüreğimi, Acırdı, bu acılar hep aynı acılardandı ![]() Tadı aynı, sızısı aynıydı ![]() ![]() Şevkatten yoksun yüzdüm kırmızı nehirde ![]() En sevdiğim rengin adını koydum çehresine, Oysa karanlığını görüyordum, Siyahını kırmızıya çalıyordum, Yalan oyunu içinde kandırılıyordum ![]() Seviyorum sözcükleri suda kayboluyordu, Onun seviyorumları yüzmeyi beceremiyordu ![]() Elleri ellerimdeyken boştu parmaklarımın arası, Yalan renkleri hissetmiyordum ![]() ![]() Şimdi kim çehremin çizgilerini ezberleyebilir, Kim dokunabilir duduklarımın peteğine, Kim girebilir izinsiz duvarlarıma KİM ![]() ![]() ![]() Kim böyle hoyratça savurabilir gülüşlerimi, Çevirebilir gözlerimi karanlıklara ![]() Kim tutabilir ellerimin rüyalarını, Kim akışkanlı şevkatlerini dokundurur tenime ![]() ![]() Bir yalan oyunu bitti ![]() ![]() ![]() Uzaklara yolcukta yüreğim, Dönüşü yok biletimi kestim ![]() Elveda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|