![]() |
İşte Yine Korkunç Bi Hikaye Daha...... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Yine Korkunç Bi Hikaye Daha......Amcamlarla yazlık eve gitmiştik ![]() yarısına kadar sokaklarda geziyorduk ![]() çocuklarla takılmaya başladık ve bize dediler cin cağıram cok eğlenceli felan dedi ![]() uzaylıydı çocukluk işte ![]() dedim ![]() ben kuzenimi israr ettim oda kabul etti ![]() 2 siydi ![]() ![]() getirmişler ![]() gelll dedik ![]() ![]() geldiysen ses cıkar dedi ![]() ![]() gelceksen gel senin hevesinimibeklicez dedi ![]() dönmeye başladı ![]() diye sonra ağladı ![]() ![]() kuzenim hemen ordan kaçmaya başladık ![]() kaçmıştı ![]() düşmüştük ![]() başladık ![]() maalesef ![]() delisi karşımıza çıktı ne bağırıyonuz lan veletler dedi ![]() kovaladı ![]() ![]() kactık ![]() ![]() süpürgeyi delinin kafasına vurduk ![]() ![]() toparlandı ve bir arkadaşın arkasından gitti ![]() gelmiştik ![]() cocugun orda öldüğünü duyduk ve o an vicdanım cok sızladı orda bıraktım diye ve suanda sızlıyor keske onuda ordan alsaydım diye ama korkudan aklım gitmişti ![]() uzaylı olmadıgını öğrendim ![]() yaşandı ![]() ![]() konusuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|