![]() |
Edirne'deki Dev Farenin Sırrı Çözüldü. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Edirne'deki Dev Farenin Sırrı Çözüldü.Panik yaratan dev fare, Trakya Üniversitesi tarafından incelemeye alındı ve gerçek anlaşıldı ![]() Edirne'de Meriç nehri kenarındaki bir kum ocağında köpekler tarafından öldürülen 80 cm boyunda ve 6 kilo ağırlığındaki farenin sırrı çözüldü ![]() ![]() Dev fare incelenmek üzere kum ocağı şefi Ahmet Yılmaz tarafından Trakya Üniversitesi'ne götürüldü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son zamanlarda bu işlemler yapılmadığı için bu çiftliklerden hayvanlar kaçarak nehirlerle birlikte Meriç Nehri'ne kadar geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu tür farelerin, Türkiye'nin yeni tür fareleri olarak anıldığını anlatan Yrd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte O Farenin Fotografları |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Edirne'deki Dev Farenin Sırrı Çözüldü.Aha aha ben bununla tarlada karşılaşsam bu benı yer be Güzel miş konu ama bu hayvanı bıle kurku ıcın beslıyorlarmış yuh yanı daha ne dıyım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Edirne'deki Dev Farenin Sırrı Çözüldü.masum ![]() ![]() ![]() Aha aha ben bununla tarlada karşılaşsam bu benı yer be Güzel miş konu ama bu hayvanı bıle kurku ıcın beslıyorlarmış yuh yanı daha ne dıyım ![]() ![]() ![]() Güzel yorumun için ben teşekkür ederim ![]() CANİ BUNLAR Bİ KÜRK İÇİN HAYVANLARI NE HALE GETİRİYORLAR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|