Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
katil, kiralık, öldüremedi

Üç Kiralık Katil Öldüremedi

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Üç Kiralık Katil Öldüremedi

Kendisini terk eden karısından intikam almak için korkunç bir plan hazırladı Üç kiralık katil tam dört defa karısını öldürtmeye gönderdi ama kadın her defasında kurtulmayı başardı

Almanya'da Norbert A adlı şahıs, 31 yaşındaki eşi Noemi A kendisini terk edince intikam ateşiyle yanıp tutuşmaya başladı

Karısını öldürmek için üç kiralık katille anlaştı ancak dört öldürme planı da başarısızlıkla sonuçlanınca kiralık katiller ve Norbert yakayı ele verdi

Mahkemede ifade veren 31 yaşındaki sanık Norbert, "Ona ilk görüşte aşık oldum Onu ölesiye seviyordum Ancak Noemi lükse, pahalı arabalara çok düşkündü Kısa süre sonra beni 54 yaşındaki iş ortağımla aldattı" dedi
Karısı adına önce 770 bin euro değerinde hayat sigortası yaptıran Norbert, öldürme işini üç kiralık katile verdi Kiralık katiller genç kadını araba garajında kabloyla öldürmeyi planladı

Üç deneme de başarısızlıkla sonuçlandı İlk denemelerinde Noemi bekledikleri an garaja gelmedi, ikincisinde okuldan gelen çocukların gürültüsü katillerin korkup kaçmasına neden oldu Üçüncü deneme de komşunun kapıya çıkması nedeniyle başarısız oldu Son denemede ise mafya işi aldıktan sonra adama şantaj yaparak sus parası istedi Norbert A karısını öldürmeye teşebbüsten yıllarca hapis yatabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com