Tsunami Bizde Olsa....... |
|
|
#1 |
|
fatih_k
|
Tsunami Bizde Olsa.......-"Kalk hanım uyan ![]() ![]() Galiba gece AB'ye girmişiz Dışarısı Venedik gibi olmuş![]() ![]() " -"Bu sene denize gidemedik diye ağlanıyordun hanım, al deniz ayağımıza geldi -İnsan bari neden arabamız yok diye ağlar Hay senin kafana " -"Kardeşim çeksene şu kayığını dükkanın önünden ya, vitrini kapatıyorsun " -"Ya ben caddede yavaş yavaş gidiyordum baba ya Birden karşıma bi yat çıktı Geldi bana vurdu Ya valla içmedim baba ya!!!" -"Ne yani, şimdi evin önüne köpekbalığı mı bağlıycaz?!" -"Abi şimdi ben evde internette sörf yapıyordum, sonra bi baktım harbiden sörf yapıyorum Bu benim yeni bilgisayar süper oğlum" -"Demek eve ben yokken erkek almıyorsun öyle mi Neriman!!! Balkondaki balıkadamı nasıl izah edeceksin ulan o zaman?!" -"Sevgili vatandaşlarım! Ankara'ya deniz getirme projesini gerçekleştirme şerefi de bizim hükümetimize nasip oldu Hepimize hayırlı olsun " -"Bak hanım, şimdi şu gelen dalgaya bir takıldık mı doğru bizim evdeyiz Bende taksiye dolmuşa para kaptıracak göz var mı be heheeeee![]() ![]() " -"Doğa bize her an güzel oyunlar oynayabilir çocuklar Bakın mesela şu üzerimize gelen dev dalga Nasıl da gerçek gibi değil mi? Tamamen bir göz yanılsaması oysa Durun kaçmayın çocuklar , daha ders bitmedi![]() ![]() " -"Demek arkamda dev bir dalga var ha Tankut?! Rica ederim dalga geçme benimle, hiç öyle boşuna da kaçma, yemezler " -"Hey sen balıkçı kayığı, kırmızıda geçtin sağa çek Aloooo kime diyorum sağa çeeekkk!!!" -"Valla işten kaytarmıyorum patron!!! Yemin ederim ki, balkonda otururken bacağımı köpekbalığı ısırdı Niye inanmıyorsun ya?!!" -"Ulan tam balıkçı dükkanı açtık, şehri deniz bastı iyi mi? Hay ben böyle şansın taaa!!!" -"Dürbün yaklaştırır derlerdi de bu kadar olacağını ummazdım Melike!!! İnanır mısın denizi ayaklarımın altında hissediyorum, Allah canımı alsın!!!" -"Abi bu durumda, yarın ikinci ayakta hangi denizatı birinci gelir dersin?!" -"Tacettin bizdeki şansı görüyor musun? Belediye otobüsü diye bindik, meret deniz otobüsü oldu Kesin fark alır şimdi bunlar, bak görürsün " -"Çocuklar bakmayın öyle yiyecekmiş gibi Denizden babam çıksa yerim lafı sadece bir deyim Hanım şunlara bir şey söylesene yaa Zaten sırılsıklam olmuşum Ahhh bacağım Isırmayın laaann!!" -"Kız, bu kaptan sana kesik diyordum da inanmıyordun ablana Bak nasıl da getirdi koca vapurla bizim evin kapısına kadar Biz kaçın kurasıyız kızım Anlarız " -"Heeeyy moruk Bak suda giden BMW çıkış abi Hemen gidip pedere yazılmaca, bi tane aldırmaca!!!" -"Emlakçı bey kardeşim, bu ev su içinde 100 milyar eder diyordun Görücez bakalım haklı mıymışsın![]() ![]() " -"Haçan, deniz habire celiy Ayakta durulmayii![]() ![]() Ben düşeyrum bilesunuz![]() ![]() Bunun adı tsunami değil, tutunamiii olsun kardaşum![]() ![]() Allaaaahhh![]() ![]() " -"Garson bey, ben deniz kenarı masa istemedim, deniz kendi geldi Deniz kenarı masa parası vermem bilesin![]() ![]() " -"Eh be çocuğum, kaç kere dedim sana di mi taş atma denize diye Bak kızdırdın işte!!!"
|
|
|
|