![]() |
Mezarlıkta Yangın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mezarlıkta YangınMezarliktaki Yangin Su an 17 yasindayim ve olay bundan 3-4 sene evvel YASANMISTIR ![]() büyük zevkimiz arkadaslarla gece asagi inmek idi ve hemen hemen indigimiz her gece birbirimize korku hikayeleri anlatirdik ![]() hayal ürünümüz olurdu fakat anlatirken sanki yasamis gibi anlatirdik ve kendi uydurdugumuz hikayeye o ortamin verdigi gerilimle kendimiz de inanir ve korkardik ![]() Içimizde en çok hikaye anlatan Nedim diye bir arkadasimiz idi ![]() büyüktü ve bizi korkutmayi iyi basariyordu açikçasi ![]() bize çok ilginç bir hikaye anlatti ![]() içlerinden gelen bir atesle küle dönüsecek kadar yaniyorlarmis ![]() çabuk gerçeklesiyomuski, kendisini kurtarmaya zamani olmuyormus kurbanin ![]() Ayrica bu olay kurban yalnizken gerçeklesiyormus, yani görgü tanigi olmuyormus hiçbir zaman ![]() ![]() Fakat Nedim evinden getirdigi ansiklopedi de yazilanlari bize gösterince tüylerimiz diken diken olmustu hepimizin ![]() anlatiliyordu ansiklopedide kanitlari ile ![]() gece gözlerime uyku girmedi ![]() korkunç günü olmustu ![]() bulunmustu ve isin ilginç yani Nedim'in gömüldügü mezarlikta 1 hafta sonra yangin çikmisti ve bütün mezarlar yok olmustur ![]() karistirabilirler ![]() yanmistir ![]() |
![]() |
![]() |
|