![]() |
Benim Sunularım Bu İşte Aşka Dair... |
![]() |
![]() |
#1 |
[YaSiN]
|
![]() Benim Sunularım Bu İşte Aşka Dair...BÖCEĞİ ![]() Hani ince bir hüzün duyarsın kimi zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dönebilmek o dönüşü olmayan yollardan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir an kendinizden geçecek herşeyi unutacaksınız ![]() ![]() Ayyüzlüm unutuldum sanma kolay değil , kolay değil seni içimden söküp atmak ![]() ![]() Öyle bir yaşam sürdürki ; cenneti'de gör cehennemi'de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç gece yatağımda uykusun bir o yana bir bu yana dönüp durdum ![]() ![]() İtalya Venedik'in kenar mahallelerinin birinde , bir Cafe-Bar'da esprossalarımızı ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç ummadığın bir anda için yanacak alev alev ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yeni yolculuktur her veda sonrası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HERCAİ ![]() Çok uzun yıllar önce iki kır çiçeği birbirlerine aşık olurlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce durmayı seviyorum ben , sonra durup ardından bakmayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana bir ışık getireceğim büyük aydınlığımdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir insan başarısızlıkları için başkasını suçluyorsa , başarıların şerefini de ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|