Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşka, dair, işte, sunularım

Benim Sunularım Bu İşte Aşka Dair...

Eski 07-23-2007   #1
[YaSiN]
icon111

Benim Sunularım Bu İşte Aşka Dair...

BÖCEĞİ
Hani ince bir hüzün duyarsın kimi zaman Şarkılar daha bir dokunaklıdır Ve sanırsın kiAŞKA DÖNÜŞ
Dönebilmek o dönüşü olmayan yollardan Sürekli bir aldanış bir daha bir daha Hiç bitmFANTASTİC

Bir an kendinizden geçecek herşeyi unutacaksınızHAYAT BOYLE BİTECEK

Ayyüzlüm unutuldum sanma kolay değil , kolay değil seni içimden söküp atmakKENDİNİ BUL
Öyle bir yaşam sürdürki ; cenneti'de gör cehennemi'de Öyle bir aşk yaşaki ; tutkuyu da gör VAZGEÇTİM

Kaç gece yatağımda uykusun bir o yana bir bu yana dönüp durdum Görmek için düşümde hayalimdeASKIDA KAHVE

İtalya Venedik'in kenar mahallelerinin birinde , bir Cafe-Bar'da esprossalarımızı İŞTE O ZAMAN

Hiç ummadığın bir anda için yanacak alev alev Gözünde tüteceğim buram buram İşte o zamanSON VEDA
Bir yeni yolculuktur her veda sonrası Aslında yürümekten sıkıldığınız için terk ettiğiniz
HERCAİ

Çok uzun yıllar önce iki kır çiçeği birbirlerine aşık olurlar Her bahar diğer çiçekler gibiSEN VE BEN

Önce durmayı seviyorum ben , sonra durup ardından bakmayı Sen yürümeyi seviyorsun ama ardınaADAK
Sana bir ışık getireceğim büyük aydınlığımdan Sana bir dolu umut getireceğimGÜZEL SÖZLER

Bir insan başarısızlıkları için başkasını suçluyorsa , başarıların şerefini de

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com