Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
insanın, öldürüldüğü

Bir İnsanın Öldürüldüğü An

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu kareyi çeken fotoğrafçı Dünya Basın Fotoğrafları yarışmasında ödül kazandı Fotoğrafçı, bir insanın taşlanarak öldürüldüğü anı ve neler hissettiğini anlattı
Somalili Muhammed Abukar İbrahim zina yaptığı gerekçesiyle geçtiğimiz Eylül ayında taşlanarak öldürülmüştü Somali'de kontrol altına aldıkları bölgede şeriat kuralları uygulayan radikal İslamcılar, 48 yaşındaki adamı taşlayarak öldürmeden önce koltuk altına kadar toprağa gömüşlerdi Bu fotoğraflar ilk defa yayımlandığında dünyayı şoke etmişti

Bu kareleri çeken fotoğrafçı geçen hafta Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da Dünya Basın Fotoğrafları yarışmasında ödül aldı "Genel haberler" kategorisinde ikincilik ödülü alan Farah Abdi Warsameh, fotoğrafı nasıl çektiğini anlattı Uluslararası haber ajansı AP için fotoğraf çeken Warsameh aslında düğünlerde fotoğrafçılık yapıyor

13 Eylül 2009'da radikal İslamcı grup "Hizb Al-İslam" tarafından çağrıldığını dile getiren Warsameh, "Niçin çağrıldığımı bilmiyordum Beni bir etkinliğe davet ettiler Ben de gittim Ancak olay yerine vardığımda hayatımın en korkunç sahnelerinden biriyle karşılaştım Daha önce silah ve bıçak kullanılarak gerçekleştirilen idamlar izlemiştim ama bir insanın taşlanarak öldürülmesi sanki beynime çakıldı Günlerce bu sahneyi unutamadım Uyuduğumda gözlerimin önüne geliyordu" dedi

Ülkesi Somali için fazla iyimser olmadığını dile getiren fotoğrafçı Warsameh, çektiği fotoğraflar sayesinde ülkesinde nasıl bir barbarlık yaşandığını dünyaya gösterme fırsatı bulduğunu söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bu fotoğraf bence foto montaj neden dersen ölen bi insan hiçmi zızlanmaz ağlamaz bence doruu değill emeğine sağlık arkadaşım saolasın
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

SoVaLyEe Nickli Üyeden Alıntı

bu fotoğraf bence foto montaj neden dersen ölen bi insan hiçmi zızlanmaz ağlamaz bence doruu değill emeğine sağlık arkadaşım saolasın

oha bu ne be saranist

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com