![]() |
Her Hayale Giden Bir Yol Vardır |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
Her Hayale Giden Bir Yol VardırBir dagin tepesinde yere düsmek üzere olan bir yaprak içindeki hayalini haykirmis
![]() "ben denizlere ulasmak istiyorum ![]() ![]() Yapragin üzerinde bulundugu agacin hemen dibinde yativeren bir kütük boguk bir sesle; "ben de "demis ![]() ![]() Fakat yaprak ona küçümseyen ve alayci bir ifade ile "sen asla denize ulasamazsin ![]() ![]() Bir çirpida orada olurum ![]() ![]() ![]() " Gerçekten de bir rüzgar çikmis ![]() Kuzeyden güneye dogru esen rüzgar bir süre sonra güneyden batiya dogru esmis ![]() Tam dogru istikamette iken birden güneyde olan denizin tersine dogru havalanmis ![]() Bir tepeden diger tepeye,bir vadiden diger vadiye sürüklenip durmus ![]() En son bir çamura saplanip kalmis ![]() Kütük ise yakinindaki akarsuyun denize gittigini biliyormus ![]() Kendini sularin kollarina birakmis ve gitmis ![]() Akarsuyun kenarinda bir çamura saplanip kalmis yapragi görünce ona sunu demis; "Unutma sevgili yaprak her hayale giden bir yol vardir ![]() Gelip geçici rüzgarlarla hayale gidilmez ![]() Ancak sürekli akan sularla gidilir ![]() |
![]() |
![]() |
|