![]() |
İşkence Degil Eğitim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşkence Degil Eğitim..![]() Çocuklar yerde cezalandırıldıkları için değil, eğitilmek için yatıyorlar ![]() ![]() Bunlar ilkokul çocukları, bu da bir "eğitim" şekli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MOTORSİKLET ELLERİNİN ÜZERİNDEN GEÇİYOR Asıl inanılmaz olay ise bundan sonra başlıyor ![]() ![]() ![]() AİLELERİN İZNİ VAR Buna "cesaret gösterisi" diyorlar ![]() ![]() ![]() Hindistan'in Tamil Nadu bölgesindeki Villupuram kentinin ilkokulunda gerçekleşen "cesaret gözterileri" dünyanın önde gelen çocuk hakları savunucularının büyük tepkisini çekti ![]() ![]() Miniklerin ellerinin üzerinden geçen motosiklet daha sonra göğüslerinin üzerinden de geçiyor ![]() İŞTE O EĞİTİMDEN FOTOĞRAFLAR |
![]() |
![]() |
![]() |
İşkence Degil Eğitim.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşkence Degil Eğitim..Ben herzaman söylüyorum türk milleti gibi bir millet,türk mutfağı gibi mutfak,türk kültürü gibi kültür yok bu dünyada ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İşkence Degil Eğitim.. |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşkence Degil Eğitim..nurarıkan Nickli Üyeden Alıntı Ben herzaman söylüyorum türk milleti gibi bir millet,türk mutfağı gibi mutfak,türk kültürü gibi kültür yok bu dünyada ![]() ![]() ![]() ![]() paylaşımdan çok yorumunuzu beğendim bencede haklısınız |
![]() |
![]() |
![]() |
İşkence Degil Eğitim.. |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşkence Degil Eğitim..hasta manyaklar cesaretmiş çocuk korkudan değil cesaretlenmek belki de altına yapıyodur zavallılar orda doğup bu eğitime dahil tutuldukları için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|