Entresan Bi Olay Daha |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Entresan Bi Olay DahaBenim oturduğum ev güneş almıyor ![]() Yani günün her vakti karanlık![]() ![]() Bu yüzden başıma gelmeyen olay kalmadı![]() Kardeşler arasında en büyük benim![]() Ve olay şöyle gerçekleşti![]() annem pazara gidecekti ve kardeşlerimi bana emanet etti ikiside küçük olduğundan televizyon izlerken uyuya kaldı![]() Bende antrede olan çamaşır makinesinin yanından geçerek mutfağa gidecektim Birden çamaşır makinesinin yanında siyahli bir kız oluştu![]() Ve üzerime üzerime gelerek beni boğmaya çalıştı![]() Onu ittirdim ittirdim ama başarılı olamadım![]() Etkisinden çıkamıyorum çünkü sadece bir defalığa mahsus değil![]() O arada çığlıklarımı duyan kardeşlerim yanıma geldiler Ama sanırım onlar beni öldürmeye çalışan kızı görmüyorlardı![]() ![]() Çünkü ''abla abla napıyorsun'' diyerek ağlıyorlardı![]() ![]() ![]() Bu olay evde tek başıma kaldığımda gerçekleşmesi bir yana dersanede bile onun geldiğini anladığım an elimi yüzüme kapatıyorum hoca lavaboya gitmeme izin veriyor![]() ama ben asla tek gitmiyorum![]() ALINTIDIRRR |
|
|
|