![]() |
Burçların Şiirleri |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
Burçların ŞiirleriKoç: Ben bilirim gerisi bos, istiyorsan pesimden kos ![]() Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu felegin ![]() ![]() ![]() Boga : Tek dilegim vardir Bolca para, zengin sofra ![]() ![]() ![]() Çok bir şey mi istedigim, Güvencemdir bunlar benim ![]() ![]() ![]() ikizler : Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kivrak, Sıkıntıya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem! ![]() ![]() ![]() Yengeç : Tezcanliyim, duygusalim, Dokunsalar akar yasim, Annem, babam, cocuklarim, Ben onlarsiz ne yaparim ![]() ![]() ![]() Aslan : Ben yarattim bu dünyayi, Bir de dönse etrafimda! ![]() Her dedigim hemen olsun, Zenginlik ve ün beni bulsun ![]() ![]() ![]() Basak : Yazdim, çizdim, notlar aldim, Her bir seyi ayarladım, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yasattım ![]() ![]() ![]() Terazi : Ben müziksiz yasayamam, Hele sevmeden hiç duramam ![]() Danissam da her konuda, Bildigimden sasmam asla ![]() ![]() ![]() Akrep : En güçlü süphesiz benim, Herkesi ezip geçerim ![]() Hele bana ters yapani Dogduguna pisman ederim ![]() ![]() ![]() Yay : Maceradan, maceraya, Kosmak asil isim benim Toplarim hep ilim, irfan, Bilgeliktir sanim benim ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlak : Cimrilik mi, benimkisi? Hesabini bilmek gerek ![]() Günler aylar düsünürüm Kararlarim sasmaz benim ![]() ![]() ![]() Kova : Taklitçiligi hiç sevmem, istesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim ![]() ![]() ![]() Balık : Bir dünyam var, sırça saray Dokunursan kırılırım ![]() Ben gelemem gerçeklere, Avunurum hayallerle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() Yay : Maceradan, maceraya, Kosmak asil isim benim Toplarim hep ilim, irfan, Bilgeliktir sanim benim ![]() ![]() ![]() ![]() :)))) güzel teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
pesimistt
|
![]() Aslan : Ben yarattim bu dünyayi, Bir de dönse etrafimda! ![]() Her dedigim hemen olsun, Zenginlik ve ün beni bulsun ![]() ![]() ![]() tşkler :)
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bbk
![]() |
![]() Basak : Yazdim, çizdim, notlar aldim, Her bir seyi ayarladım, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yasattım ![]() ![]() ![]() teşekkrler güzelmiş:)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gökçe
|
![]() Kova : Taklitçiligi hiç sevmem, istesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim ![]() ![]() ![]() teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
virüs
|
![]() Danissam da her konuda, Bildigimden sasmam asla ![]() ![]() ![]() sanırım şu bölümü en iyi sen bilirsin puslucum :))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
aalperennn
|
![]() Yay : Maceradan, maceraya, Kosmak asil isim benim Toplarim hep ilim, irfan, Bilgeliktir sanim benim ![]() ![]() ![]() ![]() Paylasım için tessekkürler |
![]() |
![]() |
|