07-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ufo Aldatması,Teknolojik Yalan Buyrun Bakalım
unutkan beyinleri dürtüyorum 1969 yılında aya gidildi,pekii,hemen o yıl tasarlanıldımıda gidildi,30 yıldan fazla bir çalışma ve özlem sonucu gidildi,ve o yıllarda ayla telsiz bağlantıları müthiş bir şey yerden piste gerek duymadan kalkan uçaklar yapım yılı 1950'ler, tutulmamasının nedeni ,motorlarının çok olması- hantal olması- fazla silah taşıyamaması,1990 yılında radara yakalanmayan uçakları piyasaya çıkardılar,hemen o yılmı yaptılar bunu,1960'larda işi bitirdiler(şimdi başka teknolojileri var)-bazı madenleri önce gaz haline çevirip sonrada duman haline döndürüp elektirik yüklenmesi sonucu istenilen nesnenin etrafında istenilen renk duman oluşturabiliniyor Şimdi toparlıyalım,yerden ayağımı istediğim gibi kesebileceğim(ve istediğim formu verebileceğim) bir uçağım olsun-radarada yakalanmasın-çevresinde'de duman olsun-istediğim zaman istediğim ülkeye girip çıkabilirmiyim(nasılsa savaşmıyacağım ağırlıklarada luzum yok)-acil durumlarda hızlı gitmem gerekirse duman etkisini geçici bir süre kaybedebilir( o zamanda halk ufo der,bizde geçeriz) değerli dostlar yıllarca ufo'nın''unidentified flying objects''dendi,fakat ben buna eufo'dır,''herkes tarafından tanımlanamayan uçan objeler''eufo'nun ''e'' si everyone'dir diyorum bilen biliyor,yakın zamanda bunları medyada duyduğunuzda,ister istemez hatırınıza geleceğim bir başka başlıkta evren hakkında yazım olacak,konunun içinde,mesafelerle ilgili bilgimi paylaştığımda,zihinlerinize (vede kavramalarınıza)her şey dank diye oturacaktır,niçin böyle yazdığımı düşünüyorsunuz bir çoğunuz ufo özlemi içinde yanıp tutuşuyor,bu durum inanın platonik tabiri gibidir gerçekler bazen insafsız olabiliyor ama en güzel gerçek     
|
|
|