![]() |
Kime Nasıl Etek? |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Kime Nasıl Etek?ÇALIŞAN KADINLARA ÖNERİLER Masa başında çalışanlar klasik tarz etekleri tercih edebilirler ![]() ![]() ![]() Sürekli hareket halinde olanlar için ise, hem şıklık hem rahatlık için, bu yılın trendi olan kloş, dizaltı boyunda etekler, valonlu çingene etekleri ve çan tarzı etekler oldukça uygun ![]() İNCE BELLİLERE ÇAN ETEKLER İnce belli olmak şüphesiz her kadının hayali ![]() ![]() ![]() ![]() KISA BOYLU KADINLARA KISA ETEKLER Kilolu ve kısa boylu kadınlara etek boyu kısa etekler giymeleri tavsiye ediliyor ![]() ![]() Zayıf kısa boylu kadınlara da etek boyu kısa etekler yakışıyor ![]() ![]() ![]() RENK SEÇİMİ Etekler de renk seçimi de önemli ![]() ![]() Renk, desen ve kumaş önerileri: Kısa ve dar etekler için koyu renkler tercih edilebileceği gibi gibi açık renk ve desenli kumaşlar da kullanılabilir ![]() Uzun ve bol kesimli etekler için desenli, soft renkler olabildiği gibi canlı renkler de kullanılır ![]() Kısa ve pileli etekler için ekose kumaşlar ve düz koyu renkliler seçilebilir ![]() Uzun, düşük belli ve dar etekler için koyu renkler ve çizgili kumaşlar tercih edilebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
angelesdream
|
![]() teşekkürler,faydalı bilgiler de benim vücut tipim anlatılmamış:) sağol ergnenekon |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mate
|
![]() Bu sene oldukça düşük bel ve yerlere sürünen bol eteklere taktım ben üzerine uygun ve düz renkte bir ip askılı body ve altına parmak arası uygun renkte bir terlikle mükemmel bi o kadarda rahat bir kombinasyon oluyor ![]() İnce yapılı ve uzun boya sahip herkese şiddetle tavsiye edebilirim :) |
![]() |
![]() |
|