![]() |
İşte Gerçek Kurt Adam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Gerçek Kurt Adam![]() ![]() ![]() ![]() Güney İngiltere'de yaşayan Shaun Ellis adında bir İngiliz vatandaşı, kurtlarla birlikte yatıp kalkıyor ![]() Küçüklüğünde kendisinin de diğer çocuklar gibi kurtlardan korktuğunu söyleyen İngiliz, hayvanat bahçesinde bir kurt ile göz göze geldikten sonra hayatının değiştiğini söylüyor ![]() Vahşi hayvanlara karşı bir ilgisinin olduğunu ve ünlü doğa bilimci Amerikalı Levi Holt ile tanışmayı kafasına koyduğunu belirten Shaun Ellis, yıllarca biriktirdiği parasıyla Amerika'ya gidip ünlü doğa bilimci ile tanışmış ![]() ![]() ![]() ![]() "ONLAR NE YİYORSA BEN DE ONU YİYORUM" Kurtlarla artık dost olduğunu ve her şeyi birlikte paylaştıklarını anlatan Ellis, "Onlar ne yediyse ben de onu yedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman zaman korku yaşadığını da itiraf eden Ellis, bazı dönemler kurtların üzerine geldiğini ve orada öleceğini düşündüğünü ancak dostlarının kendisine saldırmak bir yana, sevgi gösterdiğini ifade etti ![]() ![]() SABAH |
![]() |
![]() |
|