![]() |
Cinler Okumadan Geçmeyin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Okumadan GeçmeyinEski oturduqumuz evden taşınacaqımız qeceydi ![]() Korkuyorum demesiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() internetde o saatde tek online olan arkadaşım olduqu icin yatarsan qelirler demem olmuştu ![]() sonra ben yatıyorum dedi ne olursa olsun cok uykum qeldi dedi ![]() ![]() anım qectiqinden dolayı uykum hiç yoktu ![]() uykum olmadıqından dolayı İnternetden araştırmak istemiştim ![]() ![]() ![]() ![]() okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ile eve qirdikleri olmuştu ![]() ![]() ![]() evden taşınacaqımız icin yoktu ![]() ![]() yataqa qirdim ![]() ![]() damlıyordu İçimde Acaip bir korku belirdi ![]() dalacaqım sırada arkamdan köpek hırlar qibi bir ses ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vardırki Tek korkum Allahtır ![]() ![]() ![]() Arkamdaydı Cesaretimi toparlayıp tam arkamı döneceqim sırada KEndimden qeçmiştim ![]() O qece birşeyler olduqunu anladım ![]() ![]() ![]() ![]() dışarıda herkez top oynarken SOkaklar cıvıl cıvılken O sokakdan yürümekden korkar oldum ![]() Bir ömür qibi qeldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşımla sohbet ederken (annemde yanımda Bizi izliyor) birden ışık qitti ![]() ışıqı qeri açtım Ve Lambanın olduqu yerde Birşey belirdi ![]() ![]() Bense öyle kalakaldım ![]() ![]() toparlayıp annemin yanına qittiqimde annem bana başka bir qözle bakmaya başlamıştı ![]() madıqımı düşünmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() bir katil anlamını taşıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() odada yatmaya karar werdik ![]() korku vardı ![]() ![]() ![]() hiç istemiyordum ![]() ![]() ![]() Bir bardak suyumu aldım ![]() ![]() yaşamamıştır ![]() ![]() Allaha yalvarıyor Ve korkudan aqlıcak duruma qeliyordum ![]() ![]() bir qüzellikde bir bayan bana bakıyordu ![]() Evde olması tabiki normal bişi deqil ![]() ![]() tu ![]() anlattım ![]() ![]() ![]() özel yazılmış bir dua ![]() ![]() etmeye başladılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altında olduqu Vs ![]() ![]() ![]() ![]() Görülmeyecek rüyalar,yaşanmıcak olaylar vs ![]() olmuştu ![]() ![]() Evladım qeldilerse qitmezler ![]() ![]() ![]() üstüne üstüne qelirler demesi olmuştu ![]() ![]() iyi olduqunu sanmıştım ![]() ![]() inanmaya bilirsiniz veya Allaha inanmıyorsun diyebilirsiniz Ama qitmiyorlar işte ![]() ![]() ![]() her medyuma her hocaya qittim ![]() ![]() ![]() ![]() düşünmeye başlamıştım ![]() ![]() ![]() Ve odakika bir şey oldu ![]() ![]() qirdi ![]() ![]() dediklerindeki yüz ifadesini unutamam ![]() ![]() Başımızdan HErqün bu konu hakkında türlü türlü olaylar qecior Ve herqün birazdaha korkmaya başlıyorduk ![]() Ve bu olay yüzünden kalp krizi qeciren Ben hala cesaretimi toplayıp yüz yüze qelebiliyorum ![]() qelip uyumaya çalışırken kurtulmak istediqimi anlayan 3 harfli dediqimiz nesleler weya Allahın kulu diyebiliriz ![]() Boqazıma sarıldılar Tam 9 saniye sürdü ![]() ![]() ![]() Bir cocuk qibi anneeee babaaa diye baqırdım ![]() suratımı qörünce ne oldu dediler ![]() ![]() Tekrar anlattım Anne baba böyle böyle diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir cocuq qibi annemin yanında yatma ihtiyacında bulundum Belki qülebilirsiniz ama İStersen 40 istersen 20 yaşında ol korkmam demekle olunmuyor ![]() ![]() Bir siqara yakıp olayın etkisini üstümden atmaya calısıyordum ![]() ![]() Annem korkmaya başlamışken odanın ışıqı birden söndü ![]() ![]() niye bu ışık söndü ? qibi sorular sorarken annemle mutfaqa qidip mum alma kararı werdik ![]() toparlayıp o mumu aldık odaya qeri döndük ve yaktık ![]() ![]() duvara wurduqunda ışık sallanır ![]() ![]() yarasa qibi birşey dönüp duruyordu ![]() ![]() babamın yanına qittik ve olayı anlattık ![]() ![]() ![]() bu olaylardan sonra 100 yaşında bir hoca buldum ![]() ![]() yazması 5 saatini aldı ![]() ![]() ![]() hep boynumdadır ![]() ![]() ![]() qelicekmi korkusuyla yaşıyorum ![]() ![]() qeliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve odada teksiniz ![]() ![]() Size soruyorum Eqer bunlar Varsa Ve yaşadıklarımın hepsine inanmayabilirsiniz ![]() iyi deqildir ![]() ![]() ![]() Siniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yapardınız ![]() ![]() ALINTIDIR |
![]() |
![]() |
|