![]() |
İşte Beden Dili Sözlüğü! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Beden Dili Sözlüğü!Karşınızdaki insanın size aslında ne demek istediğini biliyor musunuz ? Ondan hoşlanıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Seni arkadaşı olarak gördüğünü söylüyor ama her fırsatta sana dokunmanın yollarını arıyorsa, beden dilini daha çok dikkate alman yerinde olur ![]() İşte sana davranışlarının gerçek anlamlarını çözmene yarayacak birkaç önemli ipucu ![]() Davranış1 İçine düşecekmiş gibi davranıyor ![]() ![]() Ne diyor? Etraftan duyduğun kadarıyla her kıza bu şekilde davranan bir çapkın değilse bu, “Senden çok hoşlanıyorum, birlikte olmak için fırsat kolluyorum” demek ![]() Davranış 2 Seni sadece arkadaş olarak gördüğünü söylüyor ama hala gözlerinin içine anlamlı anlamlı bakıyor ![]() Ne diyor? “Senden bir elektrik alıyorum ama arkadaşlığınızın bitmesinden çok korkuyorum, eğer bana bir ışık yakarsan, bir an bile beklemeden sana duygularımı açabilirim ![]() Davranış 3 Seninle konuşuyor, flört ediyor ama çıkma teklifinde bulunmuyor ![]() Ne diyor? “Kendimi sağlama almak istiyorum ![]() ![]() ![]() Davranış 4 Konuşurken gözlerini senden kaçırıyor, başka bir şeyle ilgileniyor ![]() Ne diyor? “Şu anda sana doğruları söylemiyorum ![]() ![]() ![]() Davranış 5 Karşılıklı otururken sürekli bacaklarını sallıyor, etrafını süzüyor, alakasız konulardan bahsediyor ![]() Ne diyor? Aslında ne dediği çok açık ama anlamak istemeyenler için tekrarlayalım: Bu davranış, “Şu an burada olmak istemiyorum, söylediğin aptalca şeyler de beni hiç ilgilendirmiyor”un daha kibar halinden başka bir şey değil ![]() Haberin Okunma Sayısı: 205 Karşınızdaki insanın size aslında ne demek istediğini biliyor musunuz ? Ondan hoşlanıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Seni arkadaşı olarak gördüğünü söylüyor ama her fırsatta sana dokunmanın yollarını arıyorsa, beden dilini daha çok dikkate alman yerinde olur ![]() İşte sana davranışlarının gerçek anlamlarını çözmene yarayacak birkaç önemli ipucu ![]() Davranış1 İçine düşecekmiş gibi davranıyor ![]() ![]() Ne diyor? Etraftan duyduğun kadarıyla her kıza bu şekilde davranan bir çapkın değilse bu, “Senden çok hoşlanıyorum, birlikte olmak için fırsat kolluyorum” demek ![]() Davranış 2 Seni sadece arkadaş olarak gördüğünü söylüyor ama hala gözlerinin içine anlamlı anlamlı bakıyor ![]() Ne diyor? “Senden bir elektrik alıyorum ama arkadaşlığınızın bitmesinden çok korkuyorum, eğer bana bir ışık yakarsan, bir an bile beklemeden sana duygularımı açabilirim ![]() Davranış 3 Seninle konuşuyor, flört ediyor ama çıkma teklifinde bulunmuyor ![]() Ne diyor? “Kendimi sağlama almak istiyorum ![]() ![]() ![]() Davranış 4 Konuşurken gözlerini senden kaçırıyor, başka bir şeyle ilgileniyor ![]() Ne diyor? “Şu anda sana doğruları söylemiyorum ![]() ![]() ![]() Davranış 5 Karşılıklı otururken sürekli bacaklarını sallıyor, etrafını süzüyor, alakasız konulardan bahsediyor ![]() Ne diyor? Aslında ne dediği çok açık ama anlamak istemeyenler için tekrarlayalım: Bu davranış, “Şu an burada olmak istemiyorum, söylediğin aptalca şeyler de beni hiç ilgilendirmiyor”un daha kibar halinden başka bir şey değil ![]() Haberin Okunma Sayısı: 205 Karşınızdaki insanın size aslında ne demek istediğini biliyor musunuz ? Ondan hoşlanıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Seni arkadaşı olarak gördüğünü söylüyor ama her fırsatta sana dokunmanın yollarını arıyorsa, beden dilini daha çok dikkate alman yerinde olur ![]() İşte sana davranışlarının gerçek anlamlarını çözmene yarayacak birkaç önemli ipucu ![]() Davranış1 İçine düşecekmiş gibi davranıyor ![]() ![]() Ne diyor? Etraftan duyduğun kadarıyla her kıza bu şekilde davranan bir çapkın değilse bu, “Senden çok hoşlanıyorum, birlikte olmak için fırsat kolluyorum” demek ![]() Davranış 2 Seni sadece arkadaş olarak gördüğünü söylüyor ama hala gözlerinin içine anlamlı anlamlı bakıyor ![]() Ne diyor? “Senden bir elektrik alıyorum ama arkadaşlığınızın bitmesinden çok korkuyorum, eğer bana bir ışık yakarsan, bir an bile beklemeden sana duygularımı açabilirim ![]() Davranış 3 Seninle konuşuyor, flört ediyor ama çıkma teklifinde bulunmuyor ![]() Ne diyor? “Kendimi sağlama almak istiyorum ![]() ![]() ![]() Davranış 4 Konuşurken gözlerini senden kaçırıyor, başka bir şeyle ilgileniyor ![]() Ne diyor? “Şu anda sana doğruları söylemiyorum ![]() ![]() ![]() Davranış 5 Karşılıklı otururken sürekli bacaklarını sallıyor, etrafını süzüyor, alakasız konulardan bahsediyor ![]() Ne diyor? Aslında ne dediği çok açık ama anlamak istemeyenler için tekrarlayalım: Bu davranış, “Şu an burada olmak istemiyorum, söylediğin aptalca şeyler de beni hiç ilgilendirmiyor”un daha kibar halinden başka bir şey değil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İşte Beden Dili Sözlüğü! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Beden Dili Sözlüğü!Abİ Tamam Saolda BÖyle Çok Yazilar Okunmaz Bak Yorum Yok Buna Zaman Harcamam Hem Kategorİ Bura Dİİl |
![]() |
![]() |
|