Vücudumuzun Yapamadığı Haraketler |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vücudumuzun Yapamadığı HaraketlerMerhaba arkadaşlar şimdi okuyacaklarınızı Breiniac programında görmüş olup buraya yazdım alıntı değildir hepsini kendim yazdım bilginize 1)Sağ elinizi masaya koyunuz orta parmağı avucumuzun ortasına gelecek şekilde katlayınız ve yüzük parmağınızı hareket ettirmeye çalışın Ne oldu yapamıyormusun, sorun sende değil,orta parmak ile yüzük parmağın hareket kasları aynı orta parmağı katlayınca hareket kasını kilitliyorsun ve yüzük parmağını hareket ettiremiyorun 2) 2 kalem alınız, ve tek gözünüzü kapatarak kalemlerin ucunu birbirlerine değdirmeye çalışın Bu hareketi yapabilen var yapamıyorsanız sorun sizde değil,tek gözünüzü kapatınca 2 boyutlu olarak çevrenizi görürsünüz ve kalemlerin uclarını birbirine değdiremessiniz 3) 1 bardak ılık su ve 1 bardak soğuk su alınızElinizi uzatınız elinize dökmek için birine ihtiyacınız olacak ve gözlerinizi kapatınızkarşınızdaki elinize su dökecek ve sizde ılık mı yoksa soğuk su mu olduğunu tahmin edin Yanlış tahmin ettiyseniz sorun sizde değil5 duyu organımız birbirine bağlı olarak çalışır birini kapatırsanız ılık su yoksa soğuk su olduğunu 5-10 sn sonra anlarsınız yada yanlış tahmin edersiniz |
|