Ölmüş Dedenin İntikamı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ölmüş Dedenin İntikamıEn baştan başlıyorum ![]() ben iş yerinden akşam saat 6 da çıktım![]() eve geldim yemek yedim saat 7:30 da hafta sonu olduğumuz zaman denemesinde çözemediğim sorulara tekrardan göz gezdirecektim![]() masaya oturdum bi kağırt farkettim![]() kağırta intikam zamanı altınada ismim yazıyodum![]() bende abim bana şaka yapıyo zannetip kağırtı buruşturup masamın altındaki çöpe attım![]() saat 9:30 kadar ders çalıştım sabah ofisi açacağım için yatmaya karar verdim![]() yatağıma girdiğimde sanki inanılmaz soğuk hissettim![]() saat 10:00 hala uyuyamıyordum![]() göz kapaklarımın kapanmasını engelleyordu sanki![]() yorganı başıma çektim![]() bir kaç saniye sonra benim ranzam üst katta altta abimki yorganın hafiften açılır gibi oluyor ama kafamı çıkartıp bakıyom kimse yok bende aklıma kağırt geldi![]() abim işini biliyo evde en cesur benim aklı sıra korkutup dalga geçecek diye düşündüm![]() telefonumu alıp bir flim açtım izler uykuya dalarım saat 12:00 kapı çaldı bende babam arada köyden geç vakitte geliyodu bende babam sandım(köyde büyük baş hayvanlarımız olduğu için kar yağana kadar köyde arada geliyo![]() )bende hemen ranzadan atlayım kapıya yaklaştım![]() dürbünden baktım karanlıktı![]() apartmanın lambaları sensörlü oldugu için bende hareketsiz durduğu için yanmıyodur dedim![]() kim o? dedim ses gelmedi![]() bi daha seslendim ses yok bende baba senmisin? dedim yine ses yok ama zil yine çalıyodu![]() bende alltan basıyolar dedim pencereden baktım ama kimseyi göremedim![]() normalde babam geç gelip zili çaldığında küçük kardeşim uyanıp gider kapıyı açardı![]() ama kardeşim hiç kımıldamıyordu sadece soluk soluğa nefes alıp veriyordum![]() abime baktım oda öyle uyandırmaya çalıştım![]() uyanmıyolarıdı ve kapıdan gelen bi sesle irkildim intikam zamanı diyip kapı ziline daha çok basıyodu bende hemen yatağıma gidip uykum çok heralde kafam yerimde deil ondan böyle oluyo dedim girdim yatağa az önce sıcak olan yatağım yine buz gibiydi![]() bende aldım telefonu açtım son ses müzik dedim sesleride duymam yatarım![]() yinde yorganın çekildiğini gördüm![]() ama bu kez yorgan gerçekten açılmıştı gözlerimi açtım![]() karşımda 2 kişi farkettim![]() biri uzun boylu biri küçük bende karanlıkta seçemediğimden abi ve kardeşim zannettim![]() bende sese uyandılar zannetim![]() taki o sözü duyana kadar kalın bir ses korkutucu intikam zamanı benim kolumdan çekip indirdiler ben bağırıyorum ![]() ama kardeşlarim uyanmıyolardı antireye sürükleyip çektiklerinde birde ne göreyim bu bayramın 2 günü kaybetiğimiz dedemi gördüm beni bırakıp onun yanına gittiler![]() bir şeyler fısıldayarak konuşuyorlardı birden kayboldular dedem yanıma gelip bana hani sen cenaze günü tabutumu sırtında azimle taşımıştınya![]() evet dedim oda o gün o küçük olanda benim tabutumu taşımaya gelmişti![]() fakat sen onu ezmişsin![]() senden intikam almaya gelmişlerdi bu karar için çok tartıştılar bu işi geçen hafta yapacaklarımış ama mevlut olduğu için yapmamışlar![]() ![]() dedi birden lamba yandı arkamı döndüm annem![]() ![]() bana kendi kendinemi konuşuyosun dedi![]() ![]() bende dedeme taraf döndüm ama yoktu, tekrar anneme dönüp uyku sersemiyim,ne yaptığımızı biliyomuyumki diyip su içer gibi yapıp gidip yatağıma girdim o soğukluk artık yoktu![]() saate baktım saat 3:00 saat 7:30 dada kalktım![]()
|
|
|
|