![]() |
Kendiliğinden Taşan Su... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendiliğinden Taşan Su...Sabah kalktığımızda eşim ve ben sandık ki oğlum, mutfak musluğunu sonuna kadar açarak suların taşmasına neden olmuş: Sonra da yerleri silmeden yatmış ![]() Oğlum uyanınca ona sorduk "Oğlum musluğu fazla açmışsın sular taşmış herhalde ![]() "Hayır anne, makinenin altından gelmiş sular" diye cevap verdi ![]() Bu durumda makinenin bozulmuş olması lazımdı ![]() ![]() ![]() Neyse, eğildim yerleri sildim, dolapların altının da ıslanmış olması lazımdı ![]() ![]() ![]() Üstelik hiç bir onarım yapılmadığı halde bir daha hiç su da gelmedi oralardan ![]() Bilmem anlatabildim mi? Yani hiç birimizin açmadığı bir musluktan gecenin bir yarısı sular taşmış tezgahın üstünü ve yerleri ıslatmıştı ![]() Tam yaramaz, dikkatsiz bir çocuğun yapacağı gibi ![]() ![]() Böyle bir şey olabilir mi? Biz ev sakinleri uyurken, birisi suları açıp, etrafa saçıp sonra da musluğu kapatıp gidebilir mi? Hiç bir hırsızlık olayı da yok bu arada, onu da söyliyeyim ![]() Şİmdi bir bilenden cevap soruyorum ![]() Çok güçlü telepatik bağlarımın olduğuna inandığım bir çocuk var ![]() |
![]() |
![]() |
|