Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
içinde, kabus, rüya

Rüya İçinde Rüya !(Kabus Gibi)

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüya İçinde Rüya !(Kabus Gibi)

Bu gördüğüm Rüyayı (Kabusu) Daha öncede Burda YazmıştımAma O forumtr de olduğu için tabi kapandı gittiBurda Tekrar Anlatmak Ve Yorumlarınızı paylaşmak istiyorum

Arkadaşıma gitmiştim saat öğlen 5 gibi ve biraz oturduktan sonra benim uykum geldi ve biraz uzanayım dedimArkadaşın yatağı duvar kenarında ve ayak ucu tarafında pencere varBilgisayarıda yatağın yanında arkadaş bilgisayaroynamaya devam ediyordu en sonVe uyumuşum
UyandımEv Gereğinden fazla kalabalıktı birsürü insan vardı ortalıkta ve ev çok temizdi garip bi müzik çalışıyordu durup dururken ortadaki sarışın bi hatunla dans falan ettim sonra tuvalete gideyim dedim normalde 4 metrekare olması gereken tuvalet yaklaşık 10 metrakare falandı ve duvarlarda halılar falan vardı hamam gibive UYANDIMarkadaşım hala bilgisayar oynuyoduNormal bi şekilde bütün rüyayı ona anlattım ve tam lafım biterken Odaya Birsürü İnsan girdiVe UYANDIMArkadaşım bilgisayar oynuyorduBu sefer biraz daha heyecanlı bi şekilde gördüğüm rüyayı anlatmaya başladımki odanın kapısı açıldı ve birsürüinsan içeri girdi müzik flan başladıVe cep Telefonum çalışına UYANDIMArayan annemdi telefonu açtım"Evleneceğin kız hazırevleneceksin" dediVe UYANDIMarkadaşım bilgisayar oynamayı bırakmış sırtını duvara vermiş yatakta oturuyorduBüyük bi heyecenla rüya içinde rüya gördüğümü anlatmaya başladım ama sözüm bitmeden kapı açıldı bi içeri 6-7 kişi girdihepsinin kuçağında küçük çoçuklar vardı ve bütün çoçukların yüü gözü kan içindeydi ama hepsi salak salak sırıtıp gülüyorlardıarkadaşıma dönüp "nolmuş bunlara dedim" ona "merdivenden düşmüşler" diye cvp verdive UYANDIMyatakta yatıyordum hava kararmıştı arkadaşımda yanıma uzanmış oda uyumuştuama ben bi türlü uyandığıma inanamıyordum içimden hala "acaba hala rüyamı görüyorum yoksa artık uyandımmmı" gibi düşünceler geciyorduyavaşca kafamı yana cevirip arkadaşıma baktım ve hiç beklemediğim bi şekilde Arkadaşım kafasını bana kızlıca cevirip bütün suratı değişip iğrenç bi gülüş attı (hayatımda ben böle korkunç ve ürpertici bi gülüş duymadım) ve ben çok hızlı bi şekilde kafamı cevirdim ve kendi kendime "hala rüyadayım haya rüyadayım" diyerek kendimi avutmaya çalıştımbir müddet durduktan sonra korkarak tekrar baktım arkadaşıma gene aynı şekülde aynı gülüşü attıben gene kafamı çevirdim ve kendimi teselli etmeye çalıştım15-20 dk sonra tekrar baktım bu sefer normaldi hiç bişey olmadıbüyük bi korkuyla arkadaşımı uyandırıyaım dedim dürtmek için elimi kıpırdatmaya çalıştım ama olmadı hiç biyerim kıpırdamıyordubu tür şeylere halk arasında "karabasan" deniyo bende daha önce yaşadım için sakin oldum biraz daha durdum ve tekrar uyandırmayı denedim ve sonunda hareket ederk arkadaşımı dürttüm ve uyandırdımsonunda herşey bitmiştiArtık UYANMIŞTIMAma bu olaydan sonra 1 hafta uyuyamadımB]

Not : Birşey kafamı kurcalıyorben yatarken arkadaşım oturuyordurüya içinde uyandığım bir sefer yukardada bahsettiğim gibi(bana o kötü sırıtışı yaptığı sıra) arkadaşım benim gibi yanıma yatıp uyumuştubütün rüya bitip ben uyandığımda arkadaşımda yanımda benim rüyamda gördüğüm gibi uyuyorduben madem uyuyordum (arkadaşımın bana sırıttığı an ) Onun uyuduğunu nasıl bilipte rüyama o şekilde yansıttımeğer rüyama yansıtmamışsam arkadaşım bana kafasını cevirip sırıttığı sırada uyumuyorum demektirki bunu düşündükce hala çok korkuyorum ve ürperiyorum)

Bide şey duymuştum rüya içinde en fazla 4 kere uyanalabiliyomuşben 4 ten fazla uyandım
Bu rüyayı gördüğüm gün hiç bi alkollü içki içmemiştimkafam gayet normaldiyorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum TEŞEKKÜRLER

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com