![]() |
Rüya İçinde Rüya !(Kabus Gibi) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüya İçinde Rüya !(Kabus Gibi)Bu gördüğüm Rüyayı (Kabusu) Daha öncede Burda Yazmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşıma gitmiştim saat öğlen 5 gibi ve biraz oturduktan sonra benim uykum geldi ve biraz uzanayım dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uyandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not : Birşey kafamı kurcalıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bide şey duymuştum rüya içinde en fazla 4 kere uyanalabiliyomuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu rüyayı gördüğüm gün hiç bi alkollü içki içmemiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|