Cin Çağıran Kişinin Anlattıkları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cin Çağıran Kişinin AnlattıklarıAmcamlarla yazlık eve gitmiştik Hergün kuzenimle gece yarısına kadar sokaklarda geziyorduk Birgün mahalledeki çocuklarla takılmaya başladık ve bize dediler cin cağıram cok eğlenceli felan dedi O zamanlar benim bildiğime göre cin bir uzaylıydı cocukluk işte Daha sonra tamam çağıram dedim Kuzenim pek sıcak bakmıyordu bu konuya daha sonra ben kuzenimi israr ettim oda kabul etti Gecenin hemen hemen 2 siydi Birtane terkedilmiş eve gittik Bir tane fincan getirmişler Ve yağ kutusunun üstüne koyduk sonra cin gelll gelll dedik Basta ses yoktu Sonra salak cocugun teki hadi geldiysen ses cıkar dedi Yine bi ses yoktu Sonra hadi lan gelceksen gel senin hevesinimi beklicez dedi Birden fincan dönmeye başladı Tırsak bi çocuk vardı o bağırdı ahaa geldi diye sonra ağladı O bağıran cocuk donup kalmıştı Benle kuzenim hemen ordan kaçmaya başladık Çocuklarda kaçmıştı Tam kapıdan çıkacaz hepimiz bi anda düşmüştük Sürüklene sürüklene o evden çıktı ve koşmaya başladık Korktugumuzdan o çocugu orda bıraktık maalesef Daha sonra bağıra bağıra kaçarken o mahallenin delisi karşımıza çıktı ne bağırıyonuz lan veletler dedi Ve bizi kovaladı Ne aksiyondu Sonra caminin abdesthanesine kactık Ve kapıyı kilitledik Deli camı kırdı bizde orda duran süpürgeyi delinin kafasına vurduk Ve camiden kaçtık Deli toparlandı ve bir arkadaşın arkasından gitti Bizde eve gelmiştik Ertesi sabah uyandıgımızda cin ile dalga gecen cocugun orda öldüğünü duyduk ve o an vicdanım cok sızladı orda bıraktım diye ve suanda sızlıyor keske onuda ordan alsaydım diye ama korkudan aklım gitmişti Daha sonra cinin uzaylı olmadıgını öğrendim Bu olay yaklasık 4-5 sene önce yaşandı Ve tamamen gerçektir Suan bile kuzenimle bu olayı konusuyoruz alıntıdır ![]()
|
|
|
|