![]() |
Mesleginiz Burcunuzda Sakli |
![]() |
![]() |
#1 |
buket
|
![]() Mesleginiz Burcunuzda SakliYay: Felsefeci, avukat, öğretmen, turizmci, sporcu, yönetici, politikacı, işletmecilik uygun mesleklerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kova: Radyocu, televizyoncu, politikacı, astrolog, bilgisayar uzmanı, arkeolog, film yönetmeni gibi meslekler kovalara göredir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koç: Satış temsilcisi, reklamcı, halkla ilişkiler, muhabir veya televizyonculuk gibi mesleklerde başarılı olurlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BOĞA: Venüs: Güzellik, Sevgi, ve Güzel Sanatlar temsilcisi İkizler: Fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmek konusunda iyisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yengeç: Duygusal bir yapısı olan yengeçler, iyi niyetleri sayesinde mesleklerinde adım adım ilerleyebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslan: Oyuncu, sanatçı, modacı, halkla ilişkiler, yönetici, tekniker, muhasebeci, tamirci, satış danışmanı gibi meslekler size göredir ![]() ![]() ![]() ![]() Başak: Halkla ilişkiler, alternatif tıp, ekonomist, borsacı, muhasebeci, eczacı, öğretmen, yayıncı ve satıcılık başaklara göredir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Terazi: Ressam, müzisyen, sanat uzmanı, stilist, mimar, hakim, diplomat, kuaför, teknisyen, dişçilik uygun mesleklerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AKREP:Sizin çok kararlı oluşunuz, azminiz ve iradeniz başkalarına fazla gelebilir ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlak: Politikacılık, iş adamı, müteahhit, öğretmen, belediye memuru, sigortacı, yönetici asistanı, otomobil tamircisi, stilist, bankacılık oğlakların işidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balık: Güzel sanatlar, ressam, müzisyen, tiyatro oyuncusu, sosyal danışman, öğretmen, sporcu, fotoğrafçı, müşteri temsilcisi balıkların işidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
emie
|
![]() Aslan: Oyuncu, sanatçı, modacı, halkla ilişkiler, yönetici, tekniker, muhasebeci, tamirci, satış danışmanı gibi meslekler size göredir ![]() ![]() ![]() ![]() Oyuncu, sanatçı, modacı, tam bana göreler ama ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
RaHaTSiZ
|
![]() İkizler: Fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmek konusunda iyisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aLaKası Yoq BenLe :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ctn_86
|
![]() İkizler: Fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmek konusunda iyisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ya alakası yokki malesef burcumun mesleğini yapamayacağım ööle gözüküo |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
90burcu
|
![]() teşekkürlerrr cevdet abii Kova: Radyocu, televizyoncu, politikacı, astrolog, bilgisayar uzmanı, arkeolog, film yönetmeni gibi meslekler kovalara göredir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alakası yok gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
J_TERRY
|
![]() Aslan: Oyuncu, sanatçı, modacı, halkla ilişkiler, yönetici, tekniker, muhasebeci, tamirci, satış danışmanı gibi meslekler size göredir ![]() ![]() ![]() ![]() tmmda meslegını bulmusum tamırcı (ama cok eğlenceli )
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Lawinya
|
AKREP:Sizin çok kararlı oluşunuz, azminiz ve iradeniz başkalarına fazla gelebilir ![]() ![]() ![]() ![]() YANI BEN COKMU CIMRIYIM hahahahaha ya meslegim nerde haniiiiii Benim meslegim designed normalde heheh :-) vallaha cimmrii mimmrii diiiliimmmmmmmmm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
pesimistt
|
![]() Aslan: Oyuncu, sanatçı, modacı, halkla ilişkiler, yönetici, tekniker, muhasebeci, tamirci, satış danışmanı gibi meslekler size göredir ![]() ![]() ![]() ![]() tşkLer ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
TEMUR38
|
![]() AKREP:Sizin çok kararlı oluşunuz, azminiz ve iradeniz başkalarına fazla gelebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ne ya bu akrepler neden ayrı bi sınıf gibi enjekte edilmiş :)) Ben ne olacam brcuma göre ![]() ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
okaliptus
|
![]() Enerjinizi çok fazla dağıtmayın ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler buket :) |
![]() |
![]() |
|