Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
blendax, içeri, kepek, kullananlar, olupta, saçında

Saçında Kepek Olupta Blendax Kullananlar İçeri !!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Saçında Kepek Olupta Blendax Kullananlar İçeri !!

bu haber danimarka saç ve saç şampuanı onaylama endüstürisinden gelmiş ve çin gazetelerinde çıkmış arkadaşlar kaynak : americannews

Danimarka şampuan endüstirisi açıkladı Blendaxdaki gizli gerçek :

Blendax isimli şampuan özellikle kepeğe karşı %100 koruma olarak biçimlendirilmiştir peki bunun altındaki büyük sırrı biliyormusunuz evet duyduklarınıza inanamayacaksınız Blendax üretim fabrikalarında % 50 blendaxın içindeki formül hemen hemen aynı fakat içine özellikle kepeği arttırıcı xmed adı veriler formülden kullanılıyor Jack Micheal 29 Haziran 2010 Tarihinde ufak bir ziyaret sırasında bu konuyu çözdü Jack Micheal London : Blendax fabrikasındaydım İçerde birçok çalışan mutlu gibi görünüyordu ben bu şampuana güveniyordumki çünkü bende kullanıyordum asistanım bu şampuanda sorun olmadığını söyledi ama ben araştırmalarımı bırakmayıp blendax kullandığım halde kıvır saçlarımın içinde hayla bir miktar kepeğe rastladım ve gerçek sır şöyle :

1- %50 Üretilen Blendax da Kepeği Önleyici Kullanıyor Koku Aynı

2- %50 Üretilen Blendax da Kepeği Arttırıcı Kullanılıyor Koku Aynı

3- Bu yapılanlar özellikle Blendax fabrikası ve üreticisinin batmaması için yapılıyor çünkü dünyada her yıl bir saç şampuanı fabrikası geçimsizlikten batıyormuş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com