Lucid Rüya Nedir ? Nasil Yapilir (Pişman Olma Dal İçeri=) |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lucid Rüya Nedir ? Nasil Yapilir (Pişman Olma Dal İçeri=)LUCİD RÜYA NEDİR???? Aslında pek çoğumuzun belkide bir çok kez deneyimlediği fakat bunun isminin ve işlevlerinin farkında olmadığı bir durumdurRüya gördüğünüz zaman rüyada olduğunuzun farkına varmanız durumuna Lucid Rüya adı verilir MERHABA ARKADAŞLAR Şimdi sizlere lucid rüya görme metodlarını söyleyeceğim Eğer dediklerimi yaparsanız rüyanızı kontrol edersiniz ve istediğiniz herşeyi yaparsınız 1 YAPMANIZ GEREKEN Öncelikle yatanızın yanına bir defter koyun yanınada kalem uyanır uyanmaz rüyada gördüklerinizi yazmaktır hergün tutun böylece beyin rüyada gördüklerinizi hatırlayacak ve beyin uyanacak böylece istediğinizi yapabileceksiniz 2YAPMANIZ GEREKEN Her zaman Uykuya dalmadan önce bu gün lucid rüya görmek istiyorum deyin 3 YAPMANIZ GEREKEN Kendinize bir renk seçin örneğin mor her mor rengi gördüğünüzde kendinize acaba rüyadamıyım diye sorun örneğin nefesinizi 1-3 saniye tutun eğer nefes alamıyorsanız(illaki alamıcaksınız) beyniniz alamıcağını biliyor ama hep yapın çünkü gerçek hayatta hep yaptığınız için rüyadada yapma olasılığınız yüksektir rüyada nefesinizi tutarsanız nefes almaya devam edersiniz Ve beyin uyanır ben nasıl nefes alıyorum der ve rüya da olduğunuzu anlarsınız 5 duyu organınızda çalışır |
Lucid Rüya Nedir ? Nasil Yapilir (Pişman Olma Dal İçeri=) |
07-13-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lucid Rüya Nedir ? Nasil Yapilir (Pişman Olma Dal İçeri=)yanlış hatırlamıyorsam konu daha önce açılmıştı bende bir kaç kez lücid rüya görmüştüm insan sanki o anı yaşıyormuş gibi oluyor bu gerçekten müthiş bir duygu, lücid olmak isteyen arkadaşlar konudada dediği gibi rüyalarını hatırlamaları için rüyalarını bir kağıda yazmalı bu onların işine çok yarayacaktır |
|