![]() |
Dünyanın En Kalabalık Ailesi! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyanın En Kalabalık Ailesi!Tam 39 karısı, bunlardan olan 94 çocuğu, 14 gelini ve 33 torunu var ![]() "Dünyanın en kalabalık ailesi" ünvanını kazanan Chana ailesinin "aile fotoğrafı" görenleri hayrete düşürüyor ![]() Hindistan'ın Mizoram eyaletinde yaşayan 67 yaşındaki Ziona Chana, çokeşliliğe izin veren bir tarikatın üyesi ve lideri olmasının da avantajıyla tam 39 kadını kendisine eş olarak aldı ![]() Şimdi de, 39 karısı, 94 çocuğu, 14 gelini ve 33 torunu ile 100 odası, oyun alanı, çalışma alanları, sebze bahçesi ve hatta okulu bile olan bir evde yaşıyor ![]() "Kendimi çok özel hissediyorum, tanrı bana bakmam için çok insan verdi"diyen Chana sözlerine şöyle devam ediyor: "39 kadının kocası ve dünyanın en büyük ailesinin lideri olarak kendimi şanslı bir erkek olarak görüyorum ![]() Daily Mail gazetesinin haberine göre, aile neredeyse tam bir askeri disiplin içerisinde yaşıyor ![]() ![]() Chana bir yıl içinde on kadınla evlendiğini söylerken, en genç eşlerinin yatak odasına yakın yaşadığı, yaşlı olanlarınsa daha uzakta uyuduğu belirtiliyor ![]() Chana'nın eşlerinden 35 yaşındaki Rinkmini, "Evdeki en önemli kişi olduğu için onun yakınlarında bulunuyoruz ![]() ![]() Chana da, 67 yaşına gelmiş olmasına rağmen yeni eşler edinmekten vazgeçmediğini, hatta evlenmek için Amerika'ya gitmeyi bile istediğini söylüyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dünyanın En Kalabalık Ailesi! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyanın En Kalabalık Ailesi!39 eş mi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |