![]() |
Bakalım 3. Sınıf Sorusunu Bilen Çıkacakmı :D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bakalım 3. Sınıf Sorusunu Bilen Çıkacakmı :DMİLLİ Eğitim Bakanlığı tarafından ilköğretim okulları 3’üncü sınıflara dağıtılan ‘İlköğretim Matematik 3 Öğrenci Çalışma Kitabı’nda yer alan mantık sorusu tartışma yarattı ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İlköğretim Okulları için, Hülya Nalan Mamaç, Nevzat Ünsal ile Fatma Derya Yavuz’un yazdığı yeni müfredata göre hazırlanan İlköğretim 3’üncü sınıf Matematik Öğrenci Çalışma Kitabı’nın 85’inci sayfasındaki soru dikkat çekti ![]() “Levent ve Bülent oğullarıyla balık tutmaya gittiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bülent’in oğlunun adı nedir? - Her biri kaç balık tutmuştur?” KAYNAK : Milliyet Haber Msn açınca açılan sayfada gördüm dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim Karar Sizin Geleceğimizi Bu Tip Sorularlamı Yetiştireceğiz ? Zaten Okullarda Liseye Kadar Ayşenin Yaşı Fatoşun Elması Ahmetin Bilyelerinden başka bişi öğretmiyorlar |
![]() |
![]() |
![]() |
Bakalım 3. Sınıf Sorusunu Bilen Çıkacakmı :D |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bakalım 3. Sınıf Sorusunu Bilen Çıkacakmı :Dbasit ya bülentin oğlu levent, leventin oğlu mert ,bülent 12 ,levent 6 ,mertte 3 balık tutmuş zeka sorusu ama 3 ![]() |
![]() |
![]() |
|