Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
tuzağı, şeytanın

Şeytanın Tuzağı

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şeytanın Tuzağı

Biz yazları balkonda yatar veya geç saatlere kadar otururyoruz birgün kardeşimle birlikte otururken ben bir ses duydum kardeşimin kulağında kulakçık olduğu için sesleri duymuyodu bir ses bu tarafa gel bu tarafa gel diyordu ve ardından mahallemizde oturan bir adam koşarak sesin geldiği tarafa gidiyordu onu takip etmek istiyordum ama bunu yanlız başıma yapamıyacağım için kardeşimide yanıma aldım
biraz ilerde sap vardı adam sesi takıp etmek için oradan atlayacaktıBiz sisin etkisinde kala biliriz diye elele tutuşuyorduk bir an için kardeşimle ellerimin ayrıldı kardeşimde atlıcaktı o korkuyla uyanmışım ama uyandığımda öle adamın selası veriliyordu o adam da akşam takip ettiğim adamış ölüsü sapın aşağısındaki derede bulunmuş şaytanın tuzağına bir kişi daha duşmuştu

ALINTIDIR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com