Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
counter, illüminati, strike

Counter Strike Da İllüminati

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

bugün okulda arkadaşlarla counter(18) yaparken bişey dikkatimi çekti gg_evilpyramid adlı bölümde pramitleri ve piramitlerin üstünde suyu görünce bu işte bişey var dedim ve öldükten sonra veya izleyici modundayken üstü boş olan piramitlere yandan bakınca bu görüntü ortaya çıktı ilkte görünmüyor sanki oraya saklanmış gibi ve birde tepeden bakınca yine tek göz ortaya çıkıyor arkaşlar evde deneyebilirsiniz ben ilkte bi şok oldum ihanete uğramış gibi hissettim kendimi nede olsa yıllarımı verdim ben bu oyuna yanlız bitürlü imageshake upload edemdim tazeyken burdan veriyim dedim indirme sitesine upload edebildim kusura bakmayın aceleye geldi birde siz görün istedim buyrun linklerinşallah linklerde bi sorun olmaz http://wwwuploadgentr/dphp/www/2inatipnghtml http://wwwuploadgentr/dphp/www/2nati2pnghtml
ALINTIDIR

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ben indirdim virüs yok maplar cs yapımı degil coğu kullanıcılar tarafından yapılıyor şeytan piramiti bölüm yani o göz deccal ı simgeliyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşın dediğine katılıyorum cs mapları sadece 50 tane falandır çoğu senin benim gibi kişiler tarafından yapılıyor bunuda onlarda biri yapmıstır csde ulliminati yoktur korkma
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com