![]() |
Acayip Gece |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acayip Geceben arkadaşım hasan ali ile kamp yapmaya ormana gittik 3 gün orda kalacaktık çadırları sabahtan kurmuşuk biraz ormanı gezelim dedi hasan ali bende olur hemde hava alırız dedim ve yola koyulduk hasan alinin ayağı takıldı ve yere düştü baktık yırtık bir ceket yerde duruyor üzeride hafif kanlıydı biraz daha ilerkedikten sonra kafamızı kaldırdık ta kaldırmaz olaydık bir kulübe gördük kulübenin kapısı kanlıydı kapıya tekme attık ve kapı açıldı içerde kimsen yoktu ampuller patlaktı ve çadırlara doğru geri gittik ben dedimki hasan ali gel şu kulübete bir daha bakalam dedim ve o kulünbeye gitik kulübenin lambası yanıyordu hasan ali fısıltıyla bu ampul patlak değilmiydi? dedi bende evet dedik kapı yavaş yavaş açılmaya başladı biz korktuk bir çalılığın arkasına saklandık kulübeden elinde pompalı yırttık kıyafetli bir adam çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTIDIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|